Συγκέντρωση Χρημάτων για την Μαρία Αναγνώστου

Τα χρήματα συγκεντρώνονται σε Τραπεζικό Λογαριασμό , στο όνομα της Μαρίας Αναγνώστου που είναι :288-002101-106317 ALPHA BANK

Στην πρωτοβουλία για συγκέντρωση χρημάτων για την Μαρία Αναγνώστου προχωρούν οι φίλοι της , όπως ήδη έχει γνωστοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την επιστήθια φίλη της κ. Σταυρούλα Αποστολάκου , η οποία μιλώντας στην Athenswest τόνισε και μια άλλη διάσταση του ζητήματος που αφορά την Μαρία .

Σε δεινή οικονομική θέση βρίσκεται η Μαρία , μας υπογράμμισε η κ. Αποστολάκου , αφού είναι άνεργη , μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών , χωρίς εισοδήματα , από την στιγμή μάλιστα που μετά τον προ διμήνου περίπου θάνατο του πατέρα της , απώλεσε και το μοναδικό οικονομικό στήριγμα που διέθετε.

Έτσι, επιτακτική κρίθηκε η ανάγκη για συγκέντρωση χρημάτων , πρωτοβουλία που αναλήφθηκε από φίλους της.

Πάντως , για μια ακόμη φορά γίνεται έκκληση για αναζήτηση δότη , γεγονός που τόνισε η κ. Αποστολάκου.

Ακολουθεί το κείμενο για συγκέντρωση χρημάτων , όπως αναρτήθηκε στο fb :

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Η Μαρία Αναγνώστου , μια νέα γυναίκα μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών βρίσκεται στο Αττικό Νοσοκομείο με διάγνωση λευχαιμίας .

Η Μαρία πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού , ενώ διαρκής είναι η δημοσιοποίηση της έκκλησης για αναζήτηση δότη .

Όμως , εκτός από το σοβαρό πρόβλημα υγείας της , η Μαρία Αναγνώστου δεν διαθέτει τους οικονομικούς πόρους για την επιβίωση της ίδιας και των δυο ανήλικων κοριτσιών της , αφού είναι άνεργη και μετά τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της , μοναδικού οικονομικού υποστηριχτή της , η οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει χρήζει άμεσης υποστήριξης .

Για αυτό , πρέπει να στηρίξουμε και οικονομικά την Μαρία και τα παιδιά της .

Οι Φίλοι της Μαρίας , αφού πρώτα έλαβε γνώση η ίδια για αυτή την πρωτοβουλία , συγκεντρώνουμε χρήματα και καλούμε όσες και όσους μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα να γίνουν συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια

Τα χρήματα συγκεντρώνονται σε Τραπεζικό Λογαριασμό , στο όνομα της Μαρίας Αναγνώστου που είναι :288-002101-106317 ALPHA BANK