Ταυτότητα AthensWest.gr

Η Athens West , μια νέα ενημερωτική έκδοση , για την Αθήνα και τα Δυτικά Προάστια .

Ειδήσεις και γεγονότα, άνθρωποι και δράσεις που αξίζει να αποτυπωθούν.

Οι Δήμοι και οι τοπικές κοινωνίες αυτής της μεγάλης γεωγραφικής ενότητας , που αφήνουν καθημερινά το δικό τους ξεχωριστό ίχνος στην Ιστορία των πόλεων.

Ξεκινώντας από την Αθήνα , την πρωτεύουσα της Πατρίδας μας , φθάνουμε στα Δυτικά , με τα πολλά προβλήματα , αλλά και τις δυνατότητες , σε αυτή την γωνιά της Αττικής που διαθέτει το δικό της χρώμα και ταυτότητα, τη δική της ζωή….

Συναντάμε τις δημοτικές ηγεσίες , τα πρόσωπα και τις συλλογικότητες , τις θέσεις , τις προτάσεις τους , τις όποιες μεταξύ τους αντιπαλότητες . Τις καταγράφουμε και τις σχολιάζουμε.

Γνωρίζουμε και παρουσιάζουμε πρόσωπα από όλο το φάσμα της κοινωνίας μας , την πολιτική , την Αυτοδιοίκηση, τον Πολιτισμό , την αθλητική δράση , ενώ θεωρούμε καθήκον μας να προβάλλουμε , με κάθε πρόσφορο τρόπο, την Ιστορία των πόλεων μας , με τα μνημεία , τους Ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους, τα αξιόλογα μουσεία, τις Εκκλησίες μας , καθώς και τα πάρκα , τα άλση και τους βοτανικούς κήπους , τις σύγχρονες υποδομές για καλλιτεχνική έκφραση αλλά και τους χώρους και τα στέκια για ψυχαγωγία και διασκέδαση , τα κάθε λογής meeting points.
Και ας μην ξεχνάμε ότι σε αυτή την ενότητα βρίσκονται δύο Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, η Ακρόπολη και η μεσαιωνική Μονή Δαφνίου.

Στην Αthens West θα χτυπά καθημερινά ο σφυγμός των πόλεων , της Αθήνας , του Χαϊδαρίου, της Αγίας Βαρβάρας, του Αιγάλεω, του Περιστερίου, της Πετρούπολης, του Ιλίου, των Αγίων Αναργύρων, του Καματερού, του Κορυδαλλού , της Νίκαιας και Ρέντη , του Ασπρόπυργου, της Ελευσίνας, της Μάνδρας, της Φυλής.
Χαρείτε τη περιήγησή σας στο Athens west…. Εμπιστευθείτε την ομάδα του AW για καθημερινή, υπεύθυνη και έγκυρη ενημέρωση.

Περιμένουμε με χαρά να φιλοξενήσουμε τα σχόλια , τις παρατηρήσεις και τις απόψεις σας .
Με εκτίμηση,
Η Συντακτική ομάδα της Athens West