Ταυτότητα AthensWest.gr

Ασπρόπυργος, Ελευσίνα , Μάνδρα – Ειδυλλία   ενημερωτική έκδοση , για αυτούς τους κεντροβαρικούς Δήμους του Θριασίου πεδίου και της Δυτικής Αττικής ,  με αναφορές και ρεπορτάζ για αυτό που ονομάζουμε Δυτικά των Αθηνών

Ειδήσεις και γεγονότα, άνθρωποι και δράσεις που αξίζει να αποτυπωθούν.

Στην Athenswest ασχολούμαστε αποκλειστικά με τους τρεις αυτός Δήμους , καταγράφουμε γεγονότα , δράσεις και απόψεις των δημοτικών διοικήσεων , της αντιπολίτευσης , των προσώπων που τις συνθέτουν, καθώς και των τοπικών συλλογικοτήτων και των δραστηριοτήτων που αναπτύσσουν .

Προβάλλουμε τα Ιστορικά, Αρχαιολογικά και Πολιτιστικά μνημεία , τις Εκκλησίες μας , καθώς και τα πάρκα, τα άλση και τους βοτανικούς κήπους , τις σύγχρονες υποδομές για καλλιτεχνική έκφραση αλλά και τους χώρους και τα στέκια για ψυχαγωγία και διασκέδαση , τα κάθε λογής meeting points. αλλά και τα δρώμενα των παραπάνω Δήμων και συνολικά των Δυτικών περιοχών.

Γνωρίζουμε και παρουσιάζουμε πρόσωπα από όλο το φάσμα της κοινωνίας μας , την πολιτική , την Αυτοδιοίκηση, τον Πολιτισμό , την αθλητική δράση .

Χαρείτε τη περιήγησή σας στο Athens west…. Εμπιστευθείτε την ομάδα του AW για καθημερινή, υπεύθυνη και έγκυρη ενημέρωση.

Περιμένουμε με χαρά να φιλοξενήσουμε τα σχόλια , τις παρατηρήσεις και τις απόψεις σας .
Με εκτίμηση,
Η Συντακτική ομάδα της Athens West