Έτοιμη για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας δηλώνει η Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής

Έτοιμη για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας δηλώνει η Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής δια στόματος του Αντιπεριφερειάρχη κ. Λευτέρη Κοσμόπουλου

“Τα συνεργεία μας είναι σε επιφυλακή και συντονίζουμε όλους τους φορείς”, σημειώνει ο κ. Κοσμόπουλος

Εν όψει καιρικών φαινομένων, παγετού και χιονοπτώσεών και στη Δυτική Αττική συνεδρίασε την  Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, μέσω τηλεδιάσκεψης το συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο.

Οι υπηρεσίες και τα συνεργεία της περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής είναι σε επιφυλακή και ο Αντιπεριφερειάρχης συνέστησε προσοχή και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας και ετοιμότητας όλων των εμπλεκομένων φορέων, Πυροσβεστικής, Αστυνομίας, Τροχαίας, Δήμων, εκπρόσωποι των οποίων συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη. Τα συνεργεία της Περιφερειακής ενότητας Δυτικής Αττικής έχουν εντοπίσει τα σημεία όπου υπάρχουν συχνά προβλήματα λόγω κακοκαιρίας και υπάρχουν επαρκή αποθέματα αλατιού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλος ανέφερε: “Είμαστε σε ετοιμότητα, υπό το συντονισμό του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και με βάση τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Υπάρχει αυξημένη ετοιμότητα των μέσων και του δυναμικού μας. Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με όλους τους φορείς και τις υπηρεσίες. Ας ελπίσουμε να είναι ήπια τα φαινόμενα”.