Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για την συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ πριν την ψήφιση συμπληρωματικών μέτρων για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης ( Δελτίο Τύπου )

Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για την συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ πριν την ψήφιση συμπληρωματικών μέτρων για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης

Ραχήλ Μακρή σε ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ: «Όπως είχα προειδοποιήσει και τον Ιούλιο του 2015 τότε που αρνήθηκα να σας ακολουθήσω, οι εκβιαστές του ελληνικού λαού θα ζητούν συνεχώς νέα μέτρα και εσείς ως κομματικά πρόβατα θα τα ψηφίζετε. Δεν έχετε κανέναν ηθικό φραγμό, καμία αναστολή, καμία ιδεολογία, θα υπογράφετε τα πάντα με οποιοδήποτε τίμημα, καταστρέφοντας και ξεπουλώντας ό,τι κινείται και ό,τι δεν κινείται»

Στην διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές εξέφρασαν στον κ. Τσακαλώτο έντονη δυσφορία για έλλειψη ενημέρωσης από την κυβέρνηση και το κόμμα, αφού, όπως είπαν, δεν έχουν πλήρη πληροφόρηση για το τι συμβαίνει στη διαπραγμάτευση.

Όπως τόνισαν, κατά πληροφορίες, «βλέπουμε τους δανειστές να ζητούν περισσότερα και αυτό όλο δεν λέει να τελειώσει». Κρυμμένοι πίσω από δικαιολογίες μηδενικής ουσίας, βάλατε την υπογραφή σας, στον δημοσιονομικό και πολιτικό κατήφορο, εξυπηρετώντας τοκογλύφους και συμφέροντα, αλλότρια των Ελλήνων πολιτών και του έθνους.

Αυτό το πράξατε για να διασφαλίσετε τις καρέκλες σας που δεν καταλαβαίνετε ότι σας τις έδωσαν οι πολίτες και είναι εφήμερες.

Όπως είχα προειδοποιήσει και τον Ιούλιο του 2015 τότε που αρνήθηκα να σας ακολουθήσω, οι εκβιαστές του ελληνικού λαού θα ζητούν συνεχώς νέα μέτρα και εσείς ως κομματικά πρόβατα θα τα ψηφίζετε.

Δεν έχετε κανέναν ηθικό φραγμό, καμία αναστολή, καμία ιδεολογία, θα υπογράφετε τα πάντα με οποιοδήποτε τίμημα, καταστρέφοντας και ξεπουλώντας ό,τι κινείται και ό,τι δεν κινείται.

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑΜέτωπο ΝίκηςΡαχήλ Μακρή