Ο Δήμος Ασπροπύργου συμμετείχε στον 1ο Διαδικτυακό Ποδηλατικό Γύρο του ΚΕΦΙ

«Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον Καρκίνο»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, ο Δήμος Ασπροπύργου συμμετείχε,  στον 1ο Ποδηλατικό Γύρο – Virtual Edition,

στις 6 Ιουνίου 2021, μια πρωτοβουλία του Συλλόγου   Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών Αθηνών.

Η 6η Ιουνίου 2021 είναι μια μέρα μνήμης για όσους νικήθηκαν από τον καρκίνο αλλά  και γιορτής, για όλους αυτούς που κατάφεραν να τον νικήσουν. Στόχος της δράσης αυτής πέραν της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης σχετικά με την ασθένεια, είναι και η σύνδεση της σημασία της άσκησης και της προπόνησης ως μέσο πρόληψης καθώς και η ενίσχυση των προγραμμάτων του Συλλόγου και κυρίως του προγράμματος «Μαζί και στο Σπίτι», που προσφέρει στήριξη σε ογκολογικούς ασθενείς σε κοινωνικό, ψυχολογικό και νοσηλευτικό επίπεδο στο σπίτι.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου μαζί με τον Πρόεδρο του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννη Κατσαρό, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας,  κ. Αναστάσιο Παπαδόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα, κ. Ευστάθιο Ρεστέμη και την Προϊσταμένη του Τμήματος Αθλητικών Δραστηριοτήτων, κ. Αλεξάνδρα Τσίγκου πήραν τα ποδήλατά τους και έδωσαν το δικό τους μήνυμα, με σκοπό να στηρίξουν τους μαχητές της ζωής.

Παρακολουθήστε το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://www.youtube.com/watch?v=ihMYGbssK7A

Δήμαρχος  ΑσπροπύργουΔήμος ΑσπροπύργουΝικόλαος ΜελετίουΠαγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου