Ο Βαγγέλης Ντηνιακός και το «Χαϊδάρι ξανά» ενημερώνουν για το δωρεάν wi fi που εξασφάλισε η δημοτική του παράταξη

Περιοδεία σε κεντρικά σημεία του Χαϊδαρίου

Σε κεντρικά σημεία της πόλης και συγκεκριμένα στη συμβολή της Στρατάρχου Καραϊσκάκη με την οδό Πλαστήρα, στην κεντρική Πλατεία του Δάσους και στο Εμπορικό Κέντρο του Δάσους , περιόδευσε το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Χαϊδάρι ξανά» , μαζί με ομάδα συνεργατών του .

Πρόκειται για τους χώρους στους οποίους ο Βαγγέλης Ντηνιακός και η παράταξή του εξασφάλισαν ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω δωρεάν wi fi , το  HaidariwifiXana , μια καινοτόμα πρωτοβουλία που έκανε αίσθηση εξαιτίας του γεγονότος ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία που παρέχεται δωρεάν στους Πολίτες , υλοποιήθηκε από την Αντιπολίτευση.

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες , εμπόρους και άλλους Πολίτες , τόσο για την παρεχόμενη διαδικτυακή υπηρεσία, σε κάποιους  μάλιστα΄έδειχνε στο κινητό τους πώς ακριβώς λειτουργεί αυτή, όσο και για θέματα που αναδεικνύονται ως καθημερινά προβλήματα , όπως η κατάσταση στην καθαριότητα στην πόλη , το κυκλοφοριακό , η παντελής έλλειψη χώρων στάθμευσης , ζητήματα κοινωνικής πολιτικής κ.ά , που καθορίζουν το επίπεδο της λειτουργικής και αισθητικής κατάστασης του Χαϊδαρίου.

Στις συζητήσεις που είχε με πολλούς συμπολίτες του ο επικεφαλής του «Χαϊδάρι ξανά» , τους παρότρυνε μέσω της δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο να επισκέπτονται την ψηφιακή πλατφόρμα Haidari-Agenda, μια εφαρμογή που δημιούργησε η δημοτική του παράταξη , προκειμένου να καταγράφονται προβλήματα αλλά και δημιουργικές προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της πόλης.

«Το διαδίκτυο αποτελεί δημόσιο αγαθό και ως τέτοιο πρέπει να το αντιλαμβάνεται η Πολιτεία και ο Δήμος μας . Η αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών προς όφελος του δημότη και η συμμετοχή του μέσω αυτών στην λειτουργία της πόλης ,  ενισχύει τους όρους και τις προϋποθέσεις για αναβαθμισμένη τοπική Δημοκρατία. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε την χρήση , δίνοντας την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να καταθέτουν ανά πάσα στιγμή τις απόψεις και τις προτάσεις τους για το Χαϊδάρι. Από την μεριά μας καλούμε κάθε Πολίτη να αξιοποιήσει το σύγχρονο αυτό τεχνολογικό προϊόν», υπογράμμισε σε σχετική του δήλωση ο Βαγγέλης Ντηνιακός .

Πατήστε εδώ: ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ WIFI

Βαγγέλης ΝτηνιακόςδιαδίκτυοΔωρεάν wifiΧαϊδάρι ξανά