Αξίζει να προσπαθήσουμε. Μπορούμε να πετύχουμε !!! – Γράφει ο Αντώνης Αντωνόπουλος

Αξίζει να προσπαθήσουμε. Μπορούμε να πετύχουμε !!!, είναι ο τίτλος του άρθρου του Αντώνη Αντωνόπουλου , το οποίο και ακολουθεί:

Ο Κλεισθένης απαιτεί συναίνεση κι ως εκ τούτου, έμπειρες προσωπικότητες έτοιμες να πρωτοστατήσουν στον αγώνα αλλά και φερέλπιδες νέους που θα προσφέρουν με τη νεανική τους ορμή..

Γράφει ο Αντώνης Αντωνόπουλος

Το Χαϊδάρι είναι μια όμορφη πόλη αλλά χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο , το οποίο θα βάλει σε μια σειρά τις προτεραιότητες και θα σχεδιάσει την πόλη του μέλλοντος..

Ανέκαθεν πίστευα ότι η συνεργασία δεν επιβάλλεται, πολύ δε περισσότερο δεν παζαρεύεται.. πρέπει να αποτελεί κομμάτι της κουλτούρας του κάθε σχηματισμού, αλλά κυρίως του εκάστοτε Δημάρχου..

Το 2019 θα είναι μια χρονιά ραγδαίων αλλά και πολωτικών εξελίξεων.

Θα έχουμε Εθνικές εκλογές, Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές το Μάιο.

Πιστεύω ότι ένας ενεργός πολίτης θα πρέπει να έχει θέση σε όλα τα επίπεδα της διοίκησης, είτε πρόκειται για την κεντρική είτε για την τοπική..τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας, όπως και κάθε σύγχρονη πόλη, είναι πολλά και σύνθετα.

Για να λυθούν χρειάζεται συστράτευση όλων των δυνάμεων, όλων όσοι θέλουν να δουλέψουν σκληρά για να τα λύσουν. Θαύματα δεν γίνονται και θαυματοποιοί δεν υπάρχουν. Χρειάζεται κοινό όραμα και δουλειά.

Την κατάσταση της πόλης τη βλέπετε.Δεν πρέπει να χαθούν κι άλλες ευκαιρίες .Το Χαϊδάρι δεν είναι μια αόριστη έννοια. Είναι η πόλη μας, η κοινότητα μας, η γειτονιά μας. Είναι η πόλη που ζούμε και δουλεύουμε. Είναι η ζωή, το παρόν και το μέλλον χιλιάδων Χαϊδαριωτών, αλλά και των παιδιών κι εγγονιών τους..

Αρκετά το Χαϊδάρι έμεινε στο περιθώριο. Αρκετά με την απραξία και τη στασιμότητα. Αρκετά με τους λαϊκιστές και τις μαγικές τους συνταγές.

Είναι καιρός να ξαναγυρίσει στο Δήμο Χαΐδαρίου η δουλειά, η κοινή λογική και η αποτελεσματικότητα.

Όλοι οι Χαΐδαριώτες, είτε από μοίρα (μιας κι έτυχε να γεννηθούν εδώ) είτε από επιλογή μιας κι επέλεξαν να κτίσουν τα σπίτια τους και να ριζώσουν τις οικογένειές τους εδώ, ενώ προφανώς είχαν κι άλλες επιλογές για να πάνε και να εγκατασταθούν κι αλλού)..πιστεύω ότι όλοι αγαπάμε το Χαϊδάρι τουλάχιστον το ίδιο..

Η λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης στον καιρό των μνημονίων, η έλλειψη πόρων, υποδομών, προσωπικού και κυρίως ελευθερίας και τα αποτελέσματα αυτής στην καθημερινότητα των πολιτών, αυξάνει τη σημασία στη δράση του κάθε ενεργού πολίτη την κάνει τεράστια..κι εδώ δεν χωράνε προσωπικές στρατηγικές..μιας και οι Δήμοι δεν είναι φέουδα κανενός..και να μην ξεχνάμε..ότι οι δυνατοί παίχτες..πάντα ήταν και είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για να καταξιωθεί ακόμα και ο καλύτερος Προπονητής !!!