Γράφει η Σοφία Ρόμπολα

Τοπική Αυτοδιοίκηση και Χαϊδάρι -Γράφει η Σοφία Ρόμπολα*

Οι λέξεις απλές, η σημασία τους όμως μεγάλη…Το ενδιαφέρον δε των υποψηφίων “γαμπρων” μεγαλύτερο… Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι θεμελιώδης θεσμός για την ποιότητα της Δημοκρατίας. Ισχυρή Τ.Α. σημαίνει προώθηση της Τοπικής Ανάπτυξης.

Η αναγκαιότητα της ισχυρής Τ.Α. καθίσταται επιτακτική αυτή τη χρονική περίοδο. Χαϊδάρι…κάποτε η Κηφισιά της Δυτικής Αθήνας. Τώρα;

Το Χαϊδάρι για όσους έχουμε γεννηθεί, μεγαλώσει και το περπατάμε κάθε μέρα, σημαίνει πολλά… Μια πόλη που θα μπορούσε να είναι πρότυπο πόλης και Δήμου, σήμερα βαλτώνει. Και δεν βαλτώνει εξαιτίας της τωρινής διοίκησης, όπως πολλοί ισχυρίζονται. Βαλτώνει εξαιτίας των προηγούμενων διοικήσεων. Απλά τώρα βλέπουμε και βιώνουμε το αποτέλεσμα.

Εκείνο που βλέπω και με στεναχωρεί, είναι ότι οι υπαίτιοι θέλουν να επανέλθουν στο προσκήνιο. Μάλλον για να το βαλτώσουν περισσότερο. Περιζήτητη νύφη το Χαϊδάρι.

Στη παρούσα φάση έχω επιλέξει θεσμικά να είμαι στρατιώτης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, με σκοπό να βγει η χώρα από το αδιέξοδο που την οδήγησε ο Αλέξης Τσίπρας και η επικίνδυνη παρέα του.

Όμως ως ενεργός δημότης Χαϊδαρίου, θα παλεύω από όποιο μετερίζι κι αν βρίσκομαι για μια αξια, σωστή και ικανή Τ.Α στο Χαϊδάρι.

Για να αποκτήσει το Χαϊδάρι ξανά την αίγλη που του αξίζει. Τελειώνοντας να θυμίσω σε κάποιους ότι κομματικά δεν ανήκαν ποτέ στο ΠΑΣΟΚ, στο ΚΚΕ ή στο ΣΥΡΙΖΑ.

Η φιλία και η εκτίμηση σε κάποια πρόσωπα, δεν έχει χρώμα κύριοι. Όπως και η Τ.Α. Ναι φυσικά και θα στηρίξω έναν Νεοδημοκράτη Δήμαρχο…Αλλά έναν Νεοδημοκρατη άξιο, ικανό, καθαρό και άφθαρτο.

Ξέρετε όταν δεν έχεις ευεργετηθεί από κανέναν η μοναδική υποχρέωση που έχεις είναι να στηρίξεις τον πιο ικανό manager για τη πόλη σου….

*Η Ρόμπολα Σοφία είναι Υπ. Οργάνωσης Κομ. Εκδηλωσεων ΝΟΔΕ Β5