Στο Πρωτάθλημα Βετεράνων, ισόπαλοι οι Παλαίμαχοι του Αστέρα Μαγούλας και του Ασπροπύργου

Στο Πρωτάθλημα Βετεράνων,στον αγώνα του Αστέρα Μαγούλας με του Ασπροπύργου, που έγινε στο Γήπεδο Γιώργος Ρουμελιώτης , το αποτέλεσμα ήρθε ισόπαλο με 1-1 .

Παίχτηκε ένα καλό ποδόσφαιρο με τον Αστέρα να έχει την κατοχή και τις πολλές ευκαιρίες, απέναντι στον πολύ καλό και έμπειρο Ασπρόπυργο που έπαιζε με τις αντεπιθέσεις.

Πολύ νωρίς στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία ο Μπαριάμογλου κέρδισε πέναλτι, το οποίο όμως ο Μαυροειδής εκτέλεσε στέλνοντας την μπαλλα άουτ!!!!!Τουλάχιστον τρεις ευκαιρίες και ένα δοκάρι με τον Τιπτιρη για τον Αστέρα, και με αυτό το σκορ 0-0 δηλαδή έκλεισε το Α’μέρος. . Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο Β’ ημίχρονο, και μετά από λάθος της άμυνας του Ασπροπύργου ο Μωραΐτης έστειλε την μπαλλα στο γάμα της εστίας του Νακου. Και εκεί που ο Αστέρας πίεζε για το δεύτερο γκολ, σε ξαφνική αντεπίθεση του Ασπροπύργου ο Πέππας με όμορφο πλασέ από τα πλάγια ισοφάρισε σε 1-1…Κλασσικές ευκαιρίες σε τετ α τετ έχασε ο Αστέρας με τους Παπαδόπουλο, Μαυροειδή,Μπαριαμογλου Χατζησίμο!!!!!!!Τελικό σκορ λοιπόν 1-1….Στα μείον ο τραυματισμός του Τριβέλλα στο τέλος του ματς μάλλον ζημιά στο γόνατο….
Διαιτήτευσε ο  Μουτιάκας. Βοηθοί:  Κορμπής Αν,και Κορμπής Αδ. Γιατρός του αγώνα η κ. Καρδάκου.

Οι συνθέσεις 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ:  Φωτιάδης, Μαυρίδης, Ταμπακάκης, Παπαδόπουλος, Χατζηδάκης, Στραιτούρης, Γκίκας, Τιπτιρής, Μωραΐτης, Μπαριάμογλου, Μαυροειδής.  Αγωνίστηκαν  και οι Χατζησιμος, Οικονόμου, Τριβελλας, Δόβρης.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ:  Νάκος, Καμπανάρος, Καλλέργης, Σαμπάνης, Νταλακώστας, Χατζηδημητρίου, Κεχαγιάς, Καψάλας, Πέππας Κ, Κωτσαρίδης. Αγωνίστηκαν και οι Μπαμπάς, Δέδες.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ…

Η διοίκηση των Παλαιμάχων του Αστέρα  ευχαριστεί τον Ασπρόπυργο για τον ωραίο αγώνα που έδωσε, και για την συμπεριφορά τους, όπως αρμόζει σε Βετεράνους.