Παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Α.Ο. Θρίαμβος Χαϊδαρίου ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης

Παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Α.Ο. Θρίαμβος Χαϊδαρίου ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης, ενώ με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου , στρέφει τα βέλη του σε ανθρώπους που περιστοιχίζουν την ομάδα , με υπαιτιότητα των οποίων οδηγήθηκε στην απόφαση της παραίτησης του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά , χωρίς όμως να τους κατονομάζει.

“Σήμερα κλείνει ένας κύκλος για μένα, αυτός του προέδρου. Παραιτούμαι από μια ομάδα που μου έδωσε μεγάλες λύπες, πολύ λίγες χαρές. Υπαιτιότητα των ανθρώπων που τόσα χρόνια την περιστοιχίζουν.” , για να συνεχίσει παρακάτω με σκληρές καταγγελίες , “Με κλέψατε αρκετές φορές και διάφοροι με ειρωνευτήκατε, μου κλέψατε την υπογραφή, μου ζητήσατε δανεικά και δεν μου τα γυρίσατε, αλλά το κυριότερο με βρίσατε δημόσια χυδαία.”

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο

«Σήμερα κλείνει ένας κύκλος για μένα, αυτός του προέδρου. Παραιτούμαι από μια ομάδα που μου έδωσε μεγάλες λύπες, πολύ λίγες χαρές.

Υπαιτιότητα των ανθρώπων που τόσα χρόνια την περιστοιχίζουν. Με κλέψατε αρκετές φορές και διάφοροι με ειρωνευτήκατε, μου κλέψατε την υπογραφή, μου ζητήσατε δανεικά και δεν μου τα γυρίσατε, αλλά το κυριότερο με βρίσατε δημόσια χυδαία.

Αυτό είναι το ευχαριστώ που τέσσερα χρόνια δεν πάω διακοπές, παρατάω τη δουλειά μου, την οικογένειά μου και είμαι συνέχεια σε ένα αεροπλάνο για να είμαι κοντά στην ομάδα.

«Καθηγητές του ποδοσφαίρου» με κρίνατε με ανάγωγο τρόπο για το προπονητικό τιμ και αθλητές και αθλήτριες τους οποίους εγώ πλήρωνα και εσείς εύκολα βρίζατε. Δεν είστε μόνο οι φίλαθλοι, είστε μερικοί του ΔΣ, άλλοι ιδρυτικά μέλη και άλλοι που ήσασταν τα προηγούμενα χρόνια στο ΔΣ.

Ορίστε, άδεια η θέση να πάρετε εσείς τις αποφάσεις. Για να δω;;;

Είστε ανάξιοι να έχετε πρόεδρο εμένα, έκανα υπομονή για τους αθλητές, τις αθλήτριες και τα προπονητικά τιμ των ομάδων αλλά κουράστηκα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, αλλά και τους προπονητές και είμαι υπερήφανος που ήμουν πρόεδρός τους. Γι’ αυτό είχα αυτή τη θέση, για να υπηρετήσω εσάς. Σας εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον σας.

Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΣ Αθηνών για τις άψογες διοργανώσεις των πρωταθλημάτων που συμμετείχα σαν πρόεδρος, ως επίσης και τους διαιτητές που έδειξαν σεβασμό προς το σωματείο.

ΥΓ 1. Όλοι στο σύλλογο μέχρι σήμερα είναι πληρωμένοι. Ότι έχω αγοράσει το αφήνω στο σύλλογο και δεν θέλω να ερωτηθώ.

ΥΓ 2. Το συγκεκριμένο κείμενο γράφτηκε στις 10/4/2017″.