Στον τελικό η ομάδα του 4ου Λυκείου Χαϊδαρίου-Νίκη με 2-1 το ΕΠΑΛ Ζακύνθου

Στον τελικό η ομάδα του 4ου Λυκείου Χαϊδαρίου , αφού νίκησε με 2-1 την ομάδα του ΕΠΑΛ Ζακύνθου, για να στηθεί στη συνέχεια , μετά το τέλος του αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο “Τάκης Χαραλαμπίδης”, ένα μεγάλο πανηγύρι στα αποδυτήρια της ομάδας , γιορτάζοντας την επιτυχία της. .

Αγωνιστικά, η ομάδα του 4ου Λυκείου Χαϊδαρίου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο , με τις εντολές και την καθοδήγηση του προπονητή της  Γιώργου Νούτση , που αν και δέχτηκε πρώτη τέρμα, κατόρθωσε όχι μόνο να ισοφαρίσει , αλλά και να πάρει την νίκη με 2 τέρματα απέναντι στην ομάδα του ΕΠΑΛ Ζακύνθου.

Στα αποδυτήρια της ομάδας , μετά το τέλος του αγώνα , βρέθηκε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος , ο οποίος συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές , πανηγυρίζοντας και ο ίδιος μαζί με τους παίχτες για την νίκη και την πρόκριση στον τελικό , που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα , στις 24 Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιρετικά μεγάλη υπήρξε η ανταπόκριση των Χαϊδαριωτών που κατέκλυσαν τις κερκίδες , εκφράζοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο την υποστήριξη τους στην ομάδα .

Συγχαρητήρια σε όλους . Αθλητές , προπονητές , καθηγητές και φυσικά στους γονείς.