Μια ξεχωριστή εκδήλωση από τον Α.Σ. “Ιπποκράτης” Rugby Χαϊδαρίου

Μια ξεχωριστή εκδήλωση οργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία ο Αθλητικός Σύλλογος “Ιπποκράτης” Rugby Χαϊδαρίου , το απόγευμα της Πέμπτης 29 Ιουνίου 2017 στο 1ο Αθλητικό Κέντρο , στο Δάσος Χαϊδαρίου, με αφορμή την τελευταία προπόνηση της αθλητικής περιόδου 2016-2017 .

Επί της ουσίας ήταν μια εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα , αφού το κεντρικό μήνυμα ” Η διαφορετικότητα μας ενώνει”, απέκτησε αληθινή αξία , όταν βασικό στοιχείο της εκδήλωσης απετέλεσε ο αγώνας με αγωνιστικά αμαξίδια των αθλητών Rugby ΑΜΕΑ της ομάδας του Αμαρουσίου , που πραγματικά κατέπληξαν με την αγωνιστικότητά τους , ενώ αρκετοί ήταν οι εθελοντές που έλαβαν μέρος στον αγώνα .

” Η διαφορετικότητα μας ενώνει” , έγινε πράξη σε αυτόν τον όμορφο αγώνα , στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα σε όλη την κοινωνία .

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από την ομάδα Egaleo Polis Rugby , από τα κορίτσια του Χριστοδούλειου ιδρύματος και από το Παπαχαραλάμπειο εκπαιδευτήριο .

Ψυχή της διοργάνωσης , αεικίνητος “εργάτης” του συλλόγου , ο Πρόεδρος του , ο κ. Ιπποκράτης Δρακουλάκης, που μαζί με τους συνεργάτες του είχαν φροντίσει για όλα , ενώ η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με καλό φαγητό , ποτό και καλά μουσικά ακούσματα .

Σε αυτούς που παραβρέθηκαν, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του συλλόγου , διακρίναμε τους Θοδωρή Σπηλιόπουλο , επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πολίτες σε δράση” , τον Αποστόλη Θεοφίλη , επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου” , την κυρία Ζηλεμένου Μαρία Πρόεδρο “UNESCO “, τον κ. Βαρελά Αναστάσιο Τ.Πρέσβη Νέας Ζηλανδίας , τον Πρόεδρο της Τ.Ο . Χαϊδαρίου της ΝΔ κ. Μάριο Χριστόπουλο , τον Πρόεδρο της Egaleo Polis Rugby κ. Νίκο Μάντικα , τον Πρόεδρο του Χριστοδούλειου Ιδρύματος κ. Γιώργο Χριστοφοράκη , τον πρώην Αντιδήμαρχο Αιγάλεω κ. Γιώργο Τόλη , τα μέλη της δημοτικής κίνησης “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου” κ.κ. Λεωνίδα Πάντο και Σωτήρη Σαμπάνη , τον γνωστό αθλητικογράφο κ. Γιώργο Θαναηλάκη , τον Αντιπρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών κ. Σοφοκλή Αλέπη ,τον Πρόεδρο του “Αστέρα” Χαϊδαρίου κ. Γιάννη Αρβανίτη και πολλούς φίλους και υποστηριχτές του συλλόγου .

Εξαιρετικός οικοδεσπότης ο Πρόεδρος κ. Ιπποκράτης Δρακουλάκης που είχε φροντίσει μαζί με τους συνεργάτες του και για την μικρότερη λεπτομέρεια .

Συγχαρητήρια σε όλους .