Η Ακαδημία της Ελλάς Μονάχου( Hellas Munchen),στο Περιστέρι

Η Ακαδημία της Ελλάς Μονάχου( Hellas Munchen),από την περασμένη Δευτέρα βρίσκεται στο Περιστέρι,στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου.

Τα παιδιά των Ελλήνων του Μονάχου εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή των σχολικών τους υποχρεώσεων λόγω της Αποκριάς και ήρθαν στη χώρα μας μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Κίτσιο, τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Άρη Καρασσαβίδη (παλιά δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου που ζει μόνιμα στο Μόναχο) και τους προπονητές Πέτρο Τσαούση, Μανώλη Κότσιρα .

Έδωσαν δύο φιλικά παιχνίδια με τις ομάδες Κ17 και Κ15 του Ατρόμητου που έγιναν στο γήπεδο Ακαδημίων στην Κηπούπολη. Παρακολούθησαν το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό από τη Θύρα 4 υποστηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών της ομάδας του Ατρομήτου, ενώ στις δραστηριότητές τους ήταν και η επίσκεψη στο μουσείο της Ακρόπολης και τον Παρθενώνα.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος παρέθεσε συνεστίαση στην αντιπροσωπεία της Hellas σε ταβέρνα στην Κηπούπολη με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου για να την καλωσορίσει κι επίσημα εκ μέρους τους προέδρου κ. Γιώργου Σπανού.

Ακόμη, ο πρόεδρος της Hellas Γιώργος Κίτσιος μαζί με τον Άρη Καρασσαβίδη  επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη ο οποίος τους πρόσφερε  συμβολικά το έμβλημα της πόλης.

Η Ηellas θα αναχωρήσει το απόγευμα του Σαββάτου για το Μόναχο.