Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 26ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κορυδαλλού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 26ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κορυδαλλού , που διοργάνωσε ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Λυκείου Κορυδαλλού. Στο πρωτάθλημα, που είναι πλέον θεσμός για την πόλη, συμμετείχαν παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες, πάνω από 160 αγόρια και κορίτσια από όλα τα σχολεία της περιοχής.

Στη τελετή λήξης και απονομής των μεταλλίων χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και την αγάπη τους στο σκάκι και τόνισε ότι ο Δήμος Κορυδαλλού θα συνεχίσει να στηρίζει το άθλημα και την εξάπλωση του σε όλα τα σχολεία, προσφέροντας την δωρεάν εκμάθηση του στους μαθητές.

 

Ενημέρωσε επίσης τους παρευρισκόμενους για τις εξελίξεις στο μεγάλο έργο του Κολυμβητηρίου και τα γήπεδα τένις στα 88 στρέμματα.

Στη τελετή παρευρέθηκαν και έκαναν απονομές ο Πρόεδρος του Οργανισμού Μιχάλης Λώνας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Γιώργος Μακρυνός, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Βιδάλης και η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Άννα Τζαβαλή.

Επίσης παρευρέθηκαν η υπεύθυνη γυναικών της ΕΣΟ Βιργινία Ψωμά, η Αντιπρόεδρος της ΕΣΣΝΑ Λυμπέρη Αγγελάκη και πλήθος γονέων. Επικεφαλής διαιτητής των αγώνων ήταν ο Δημήτρης Κεφάλας.
Το κύπελλο της μεγαλύτερης συμμετοχής στη διοργάνωση απονεμήθηκε στο 2ο Δημοτικό, το οποίο συμμετείχε στη διοργάνωση με 20 μαθητές.

Οι πρώτες 3 θέσεις στις ομαδικές βαθμολογίες ανά βαθμίδα είναι: 
Δημοτικά: 1η θέση 16ο Δημοτικό, 2η θέση 2ο Δημοτικό, 3η θέση 1ο Δημοτικό. 
Γυμνάσια: 1η θέση 8ο Γυμνάσιο, 2η θέση 2ο Γυμνάσιο, 3η θέση 3ο Γυμνάσιο 
Λύκεια: 1η θέση 2ο Λύκειο, 2η θέση 1ο Λύκειο, 3η θέση 5ο Λύκειο.