Το Γήπεδο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Δήμου Ιλίου

Γήπεδο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου απέκτησε ο Δήμος Ιλίου

Οι ποδοσφαιρικές Ακαδημίες βρήκαν το "δικό τους σπίτι"

Γήπεδο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου απέκτησε ο Δήμος Ιλίου μετά τα εγκαίνια που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017.

Το γήπεδο πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για την κάλυψη των προπονητικών και αγωνιστικών αναγκών, διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας τεχνολογίας, που χρηματοδοτήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προϋπολογισμού 291.411€ και θα εξυπηρετεί περισσότερα από 1.000 παιδιά των Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν ώστε το Γήπεδο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου να γίνει πραγματικότητα, σημειώνοντας:
«Καταβάλλουμε μια διαρκή και καθημερινή προσπάθεια για την αναβάθμιση και τη συντήρηση των Αθλητικών μας υποδομών. Στόχος μας είναι να παρέχουμε εναλλακτικές διεξόδους στα παιδιά, στους νέους, αλλά και σε όλες τις ηλικίες, για το λόγο αυτό διευρύνουμε διαρκώς τα αθλητικά μας προγράμματα. Σε αυτήν την προσπάθεια συμβάλλουν οι Αθλητικοί Σύλλογοι της πόλης μας, με τους οποίους έχουμε μια άριστη συνεργασία, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το εξαιρετικό τους έργο, γιατί όλοι μαζί προάγουμε τον Αθλητισμό και δημιουργούμε μια σπουδαία παρακαταθήκη για την πόλη μας.»

Μετά το τέλος της τελετής των εγκαινίων ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος τίμησε τον Πάνο Παναγιωτόπουλο πρώην Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού και τον Γιάννη Ανδριανό Βουλευτή και πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού για την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση του έργου, καθώς επίσης, τον Αθλητικό Όμιλο ΙΑΣΩΝ για το fair-play σε αγώνα, ενέργεια που επιβραβεύτηκε, επίσης, από την Ε.Π.Σ.Α. και την Ε.Π.Ο.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ιλίου, Πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων του Δήμου, καθώς και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.