Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο Δημοτικό Γήπεδο στη Γκορυτσά

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο Δημοτικό Γήπεδο στη Γκορυτσά , έπειτα από την ανακατασκευή του, με την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα 6ης γενιάς.

Παρουσία του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νίκου Μελετίου, του Προέδρου του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, κ. Ιωάννη Κατσαρού, της Δημοτικής Αρχής, του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ καθώς και πλήθος αθλητών του Σωματείου, τελέστηκε ο αγιασμός, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αττικής Βοιωτίας, κ. Χρυσόστομο.

Συνεχής είναι η συντήρηση και αναβάθμιση των αθλητικών χώρων στον Ασπρόπυργο , στο πλαίσιο ενός ευρύτερου αθλητικού προγράμματος δράσεων που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Δημοτική Αρχή του Νίκου Μελετίου, ο οποίος με αφορμή τα εγκαίνια του δημοτικού γηπέδου δήλωσε :

«Κύρια μέριμνα μας είναι η συντήρηση και η αναβάθμιση όλων των δημοτικών, αθλητικών υποδομών. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους νέους αλλά και σε όλες τις ηλικίες, υποδομές κατάλληλων προδιαγραφών, με σκοπό την μέγιστη εξυπηρέτηση των Αθλητικών Σωματείων. Σε αυτή την προσπάθεια συμβάλλουν οι Αθλητικοί Σύλλογοι της πόλης, με τους οποίους έχουμε άριστη συνεργασία και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το εξαιρετικό τους έργο. Όλοι μαζί, Δήμος και Σύλλογοι, προάγουμε τον αθλητισμό και δημιουργούμε μια σπουδαία παρακαταθήκη για τον Ασπρόπυργο».