Με πρωτοβουλία του Δήμου-Ξεκινά το σχολικό τουρνουά ποδοσφαίρου στο Χαϊδάρι

Με πρωτοβουλία του Δήμου , ξεκινά την Κυριακή 12 Μαρτίου το σχολικό τουρνουά ποδοσφαίρου στο Χαϊδάρι που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Φαίνεται ότι η επιτυχία της διοργάνωσης την προηγούμενη χρονιά και η επιμέλεια με την οποία οργανώνεται το σχολικό τουρνουά από την Διεύθυνση Νεολαίας, Αθλητισμού & Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου,μετατρέπει σταδιακά την συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση σε θεσμό για την πόλη του Χαϊδαρίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τον Δήμο, η διοργάνωση εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσης της παραπάνω δημοτικής διεύθυνσης , με σκοπό την υγιή ανάπτυξη και ολόπλευρη διαπαιδαγώγηση των παιδιών της πόλης.

Χρήσιμες πληροφορίες

Για την συμμετοχή στο Τουρνουά κάθε σχολείο οφείλει να συγκροτήσει 25 μελή (το ανώτερο) αντιπροσωπευτική ομάδα μαθητών (και μαθητριών εάν το επιθυμούν) η όποια θα συνοδεύεται από εκπρόσωπο του σχολείου (Καθηγητή Φυσικής Αγωγής ή Εκπαιδευτικό ή μέλος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων).

Οι αγώνες του Τουρνουά θα διεξάγονται Κυριακές πρωί στο γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ». Ο τρόπος (σύστημα) διεξαγωγής των αγώνων θα  γνωστοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας συμμετοχής των σχολείων.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου θα καλύψει την μετακίνηση των παιδιών από και προς το γήπεδο διεξαγωγής, ενώ σε όλους τους αγώνες θα υπάρχει η απαραίτητη υγειονομική κάλυψη.

Σε όλα τα σχολεία θα απονεμηθούν έπαθλα (κύπελλα και μετάλλιο στους αγωνιζόμενους των 4 σχολείων που θα συμμετέχουν στους ημιτελικούς και αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο Τουρνουά).

Ο Δήμος ευελπιστεί ότι στη προσπάθεια μας αυτή, με την οποία επιδιώκεται η επίτευξη σειράς παιδαγωγικών στόχων (τόσο γνωστικών όσο και συναισθηματικών, σωματικών και ψυχοκινητικών) θα σταθούν όλοι οι φορείς αρωγοί,
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Χαϊδαρίου.