Μάσκες 3D παρέδωσε ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης

Μάσκες 3D παρέδωσε ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, συμβάλλοντας με αυτή την προσφορά στο έργο των ιατρών, νοσηλευτών και νοσηλευτριών του Γενικού Νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για τον έλεγχο της πανδημίας και την θεραπεία νοσούντων από τον ιό Covid-19.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Απριλίου μετά από εντολή του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου , από τους αντιδημάρχους Χρήστο Βασιλείου και Ιω. Πουλάκη , στην διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Φωτεινή Βρύνα .

Το ίδιο έγινε και με τους ιατρούς που προσφέρουν εθελοντική εργασία στο δήμο μας και συνταγογραφούν χάριν των συνδημοτών μας, στους οποίους επίσης θα παραδοθούν τέτοιες μάσκες.

Η πράξη αυτή είναι μία ακόμη απτή απόδειξη της υποστήριξης της σημερινής διοίκησης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, προς τους εργαζομένους και το νοσοκομείο, αναδεικνύει δε, περίτρανα το ουσιαστικό ενδιαφέρον της για την καλή λειτουργία του συγκεκριμένου νοσηλευτικού ιδρύματος, το οποίο παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πολίτες του Δήμου  και της ευρύτερης περιφέρειας της Δυτικής Αθήνας.