Δυναμική υποψηφιότητα του Σταύρου Τσίρμπα για την Δημαρχία των Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Δυναμική υποψηφιότητα του Σταύρου Τσίρμπα για την Δημαρχία των Αγίων Αναργύρων-Καματερού, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος να “ριχτεί στη μάχη” των επικείμενων Δημοτικών εκλογών , με σκοπό να ανατρέψει το σημερινό δημοτικό στάτους.

Ο 34χρονος σύμβουλος επιχειρήσεων διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία να κερδίσει την αναμέτρηση της 26ης Μαΐου 2019 και να αναδείξει την δημοτική του παράταξη πλειοψηφική δύναμη για να διαχειριστεί τα δημοτικά πράγματα των Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Ο Σταύρος Τσίρμπας , παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει την απαιτούμενη διοικητική εμπειρία αφού διετέλεσε Αντιδήμαρχος σε κεντρικά πόστα του Δήμου, τόσο ως πολιτικός προϊστάμενος των Οικονομικών , όσο και Παιδείας και Διοικητικών Υπηρεσιών.

Με το “γαλάζιο” αποτύπωμά του είναι σε θέση να εκφράσει την συντριπτική πλειοψηφία των Φιλελεύθερων τοπικών δυνάμεων αλλά και να προσελκύσει πολιτικά και κομματικά ανένταχτους συμπολίτες του , που αναζητούν νέα έκφραση στα δημοτικά πράγματα.

Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής , ήδη ο Σταύρος Τσίρμπας συγκεντρώνει την αποδοχή δυνάμεων, τόσο από το ευρύ κεντροδεξιό φάσμα , όσο και από Πολίτες που ανεξάρτητα της πολιτικής και κομματικής τους αφετηρίας , επιζητούν την αλλαγή του σημερινού τοπικού δημοτικού κατεστημένου.

Όπως πληροφορείται η στήλη , το αμέσως επόμενο διάστημα , πυκνές θα είναι οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες που θα αναπτύξει ο Σταύρος Τσίρμπας , δίνοντας το προσωπικό του στίγμα ενόψει της επικείμενης Αυτοδιοικητικής “μάχης”.

Ποιος είναι ο Σταύρος Τσίρμπας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αγίους Αναργύρους-Καματερό με καταγωγή από την Δημητσάνα Αρκαδίας.

Είναι 34 ετών ,Πτυχιούχος Δημόσιας διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών .

Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων στο φοροτεχνικό γραφείο που διατηρεί με την οικογένειά του, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες στην πόλη.

Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίων Αναργύρων-Καματερού από το 2010 μέχρι σήμερα

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών , Παιδείας και συντήρησης σχολικών κτιρίων , καθώς και Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών

Πρόεδρος ΔΕΠ, Αντιπρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής , μέλος της Οικονομικής Επιτροπής ,της επιτροπής Ποιότητας Ζωής , καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού