Διάλεξη στον Ασπρόπυργο για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό

Διάλεξη στον Ασπρόπυργο με θέμα: « Οι πρόσφατες εξελίξεις στο Σκοπιανό,η στάση των ηγεσιών και η αντίσταση της βάσης» και εισηγητή τον δημοσιογράφο και εκδότη του βραβευμένου Περιοδικού “Ενδοχώρα”, που εκδίδεται στην Αλεξανδρούπολη, εδώ και 30 χρόνια,κ. Ιωάννη Κουριαννίδη, πραγματοποιείται τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018, στις 19:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου (Δ. Καλλιέρης).

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε), κ. Νικόλαος Μελετίου, προσκαλεί τους Πολίτες να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη διάλεξη .

Ο Γιάννης Kουριαννίδης γεννήθηκε στο Kιλκίς το 1961 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στην Eθνική Tράπεζα της Ελλάδος. Το 1988 ξεκίνησε την έκδοση του βραβευμένου περιοδικού «Eνδοχώρα», στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο εκδίδεται επί τριάντα (30) έτη, με περιεχόμενο κυρίως εθνικά θέματα και πολιτιστικά θέματα. Είναι σήμερα το μακροβιότερο περιοδικό της ελληνικής περιφέρειας. Επί σειράν ετών διετέλεσε Πρόεδρος και σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ενδοχώρα». Είναι, παράλληλα, Πρόεδρος του Σωματείου «Δεσμοί Ελλήνων», από τον Ιανουάριο του 2011. Ο κ. Κουριαννίδης είναι Μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΔΗΠΗΤ) Μακεδονίας – Θράκης. Αρθρογραφεί σε πολλά έντυπα και εφημερίδες. Ασχολείται με τη λογοτεχνική κριτική, καθώς και με την επιμέλεια βιβλίων. Έχει τιμηθεί για τη δράση του από το Μουσικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, από το Ινστιτούτο Διαβαλκανικών Σχέσεων και από τον Δήμο Αθηναίων. Θήτευσε, ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, επί 2ετία, ενώ το 2014 διεκδίκησε τον Δήμο Θεσσαλονίκης με δικό του ανεξάρτητο συνδυασμό.