Διανομή σχολικών ειδών στα παιδιά του Ασπροπύργου

Διανομή σχολικών ειδών στα παιδιά του Ασπροπύργου , σχολικά είδη που συγκεντρώθηκαν το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020, στο Ρολόι της πόλης,

με πρωτοβουλία του Ομίλου ΣΚΑΪ και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», καθώς και του Δήμου Ασπροπύργου, με σύνθημα «Κανένα Παιδί χωρίς Σχολικά Είδη στον Ασπρόπυργο».

Η ισχυρή κοινωνική ανταπόκριση όλων των δημοτών, αλλά και πολλών συλλόγων του Ασπροπύργου, κατάφεραν να υπερκαλύψουν τις ανάγκες για σχολικά είδη, ώστε να μη λείψει τίποτε για τη νέα σχολική χρονιά, από κανένα παιδί!

Μάλιστα, οι δωρεές που παρέλαβαν οι υπάλληλοι των Κοινωνικών Δομών ήταν τόσες, που μπόρεσαν να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα των Σχολικών Μονάδων, με αποτέλεσμα να παραδοθεί συγκεκριμένος αριθμός από σχολικές τσάντες, γεμάτες με τα απαραίτητα, σε όσους μαθητές το είχαν πραγματική ανάγκη.

Ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νικόλαος Μελετίου και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών, κ. Γεωργία Πηλιχού, ευχαριστούν για ακόμα μία φορά τους δημότες, για την κοινωνική ευαισθησία τους, αλλά και όλους τους συλλόγους για το πνεύμα αλληλοβοήθειας που επέδειξαν και τη χρηστή ανταποδοτικότητα τους προς τον Δήμο. Όλα τα παιδιά της πόλης, πλέον, διαθέτουν τα βασικά υλικά εφόδια για να παρακολουθήσουν, ανεμπόδιστα το πρόγραμμα των μαθημάτων τους.