Επανεκλογή του Δημάρχου Ασπροπύργου, Νίκου Μελετίου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ

Επανεκλογή του Δημάρχου Ασπροπύργου, Νίκου Μελετίου στο Διοικητικό Συμβούλιο , στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας της ΚΕΔΕ.

Στις 28 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Έπειτα από τη Γενική Συνέλευση, ξεκίνησε η ψηφοφορία, όπου Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι – Εκλέκτορες, από όλη την Ελλάδα, σε ποσοστό 91% συμμετείχαν στην κορυφαία Αυτοδιοικητική διαδικασία. Η παράταξη «Σύγχρονοι ισχυροί Δήμοι» συγκέντρωσε ποσοστό 65% και εξέλεξε 19 συμβούλους στο νέο 30μελές Δ.Σ.

Επιτυχημένη η συμμετοχή του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νίκου Μελετίου στο ψηφοδέλτιο της νίκης, αφού επανεξελέγη για μια ακόμα φορά στο Δ.Σ. Χαρακτηριστική είναι η δήλωσή του, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω την Αυτοδιοικητική οικογένεια που για μια ακόμη φορά με τίμησε με την εμπιστοσύνη της και με εξέλεξε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε. Τα προηγούμενα χρόνια όλοι μαζί με επικεφαλής τον σημερινό Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη αναδείξαμε τον πρωτεύοντα ρόλο στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας. Στηρίξαμε το θεσμό σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες έχοντας συνειδητή επίγνωση της υποχρέωσής μας, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, μέσα σε ένα περιβάλλον επιχειρούμενης απαξίωσης. Σήμερα, σταθήκαμε όρθιοι και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, έχοντας ξεπεράσει με την συμπαράσταση της πολιτείας τα όποια εμπόδια και αγκυλώσεις βρήκαμε μπροστά μας. Ενωμένοι και αποφασισμένοι να κάνουμε πράξη τους «Σύγχρονους Ισχυρούς Δήμους», ανταποκρινόμενοι με αίσθημα ευθύνης στο «μήνυμα» του 65% της συντριπτικής πλειοψηφίας των Αυτοδιοικητικών στις χθεσινές εκλογές της Κ.Ε.Δ.Ε.».