Οι ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του Ασπροπύργου στη συνάντηση Μελετίου με την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Μαρία Ζέρβα

Οι ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του Ασπροπύργου βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Νίκου Μελετίου με την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Μαρία Ζέρβα

Στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ασπροπύργου υποδέχθηκε την Πέμπτη, 16 Απριλίου 2021 ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Αττικής για θέματα Ανάπτυξης Περιφερειακών Προγραμμάτων και Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, κ. Μαρία Ζέρβα.

Στην συνάντησή τους αναφέρθηκαν προτάσεις, πρωτοβουλίες και θέματα για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του πληθυσμού από τον Δήμαρχο Ασπροπύργου που αφορούν τις αρμοδιότητες της κ. Ζέρβα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος:

“Επιδιώκουμε μια σταθερή συνεργασία με την Περιφέρεια σε προγράμματα για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και επιδιώκουμε να διευρύνουμε αυτή τη συνεργασία με επιτυχία, όπως συνέβη και το καλοκαίρι του 2020, όπου η κ. Ζέρβα υποστήριξε μια δράση που αφορούσε τη ψυχαγωγία παιδιών, από αυτές τις κοινωνικές ομάδες σε κατασκήνωση.
Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει κοινή συνισταμένη στη διαμόρφωση προγραμμάτων και δράσεων και για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος, κ. Νικόλαος Μελετίου δεσμεύτηκε να αποστείλει άμεσα τις προτάσεις του.”