Νίκος Μελετίου : Κανείς δεν μπορεί να εκχωρήσει την Ιστορία του Έθνους

«Κανείς δεν μπορεί να εκχωρήσει την Ιστορία του Έθνους», τόνισε με δήλωση του ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., Νίκος Μελετίου μετά το πέρας του μεγάλου συλλαλητηρίου για το «Μακεδονικό», στο οποίο συμμετείχε μαζί με άλλους Αυτοδιοικητικούς αλλά και πολυπληθή ομάδα συμπολιτών του από τον Ασπρόπυργο.

«Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική. Κανείς δεν μπορεί να εκχωρήσει την Ιστορία του Έθνους», υπογράμμισε μεταξύ άλλων στην σχετική δήλωση, το πλήρες κείμενο της οποίας και ακολουθεί:

«Η μεγαλειώδης συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση που επικαιροποιεί την ήδη εκφρασμένη θέση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού ότι καμιά συμφωνία δεν μπορεί να παραχαράξει την Ιστορία μας. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.

Οι Έλληνες Πολίτες, από κάθε μεριά της Πατρίδας μας, έδωσαν δυναμικό παρόν και δηλώνουν αποφασισμένοι να μην δεχτούν τετελεσμένα, αρνούμενοι να εκχωρήσουν τα Εθνικά δίκαια.

Οργανωμένα η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως ο εγγύτερος προς τον Πολίτη θεσμός, βρέθηκε με τους εκπροσώπους της στο μεγάλο συλλαλητήριο, δίπλα στις τοπικές κοινωνίες, ενώνοντας την φωνή της μαζί τους, καταδικάζοντας την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, ζητώντας παράλληλα την διεξαγωγή Δημοψηφίσματος Εδώ και Τώρα.

Ενωμένοι όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για να μην προχωρήσουν οι Εθνικές παραχωρήσεις.»