Κανένα Παιδί Χωρίς Σχολικά Είδη στον Ασπρόπυργο

Μαζί δημοτική αρχή και Τοπική Κοινωνία

Κανένα Παιδί Χωρίς Σχολικά Είδη στον Ασπρόπυργο, αυτό είναι το σύνθημα , η φιλοσοφία αλλά και η πρακτική που ακολουθεί και εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή του Νίκου Μελετίου.

Έτσι, ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου, 19 Σεπτεμβρίου στο Ρολόι της πόλης, η προσπάθεια των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ασπροπύργου σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά της πόλης που τα έχουν πραγματική ανάγκη.

Η ανταπόκριση των δημοτών και των τοπικών Συλλόγων της πόλης ήταν μεγάλη και έτσι εξασφαλίσθηκε ένας ικανοποιητικός αριθμός σχολικών ειδών, ώστε να μην λείψει τίποτα από κανένα παιδί.

Τις δωρεές (σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, σχολικούς άτλαντες, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους κ.α.) παρέλαβαν οι υπάλληλοι των Κοινωνικών Δομών, τις ταξινόμησαν κατάλληλα και θα παραδοθούν τις επόμενες μέρες.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών, κ. Γεωργία Πηλιχού ευχαρίστησε ξεχωριστά έναν προς έναν τους δημότες για την κοινωνική προσφορά τους και το πνεύμα αλληλοβοήθειας προς τους συμπολίτες μας.

Παράλληλα, εκφράζει τις ευχαριστίες της στους παρακάτω τοπικούς Συλλόγους της πόλης μας, που για ακόμη μια φορά απέδειξαν την κοινωνική ευαισθησία τους, καθώς και την αμφίδρομη σχέση τους με τον Δήμο μας.

Συγκεκριμένα, τον Αγροτικό Σύλλογο Ασπροπύργου, τον Σύλλογο Ποντίων “Οι Ακρίτες του Πόντου”, τον Σύλλογο Κατοίκων Παραλίας Ασπροπύργου, τον Εξωραϊστικό Σύλλογο “Άγιος Αλέξανδρος”, τον Αθλητικό Όμιλο Ασπροπύργου «ΘΡΙΑ», το Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σωματείο  “Ο  Ίκαρος”, τον Αθλητικό Σύλλογο “Ολύμπιος Δίας” Ασπροπύργου, τον Σύλλογο “Εθελοντές Σε Φωλιά  Αετού”, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών “ΑΘΗΝΑΪΣ”, και την ΟΝΝΕΔ  Ασπροπύργου.

Στην εν λόγω δράση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Κωνσταντινίδης, Ιωάννης Νέζης, ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α., κ. Παντελής Σαββίδης και ο Αντιπρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Αντώνιος Κοναξής.