Κορωνοϊός: Συνεχής ενημέρωση γονιών για τα παιδιά τους από τον Αθήνα 9.84

Κορωνοϊός: Συνεχής ενημέρωση γονιών για τα παιδιά τους από τον Αθήνα 9.84, ο οποίος ανταποκρινόμενος στην κρισιμότητα της κατάστασης και στην ανάγκη διαρκούς ενημέρωσης για τον κορωνοϊό, εντάσσει στο πρόγραμμά του, κυρίως τις πρωινές ώρες, τη δυνατότητα ενημέρωσης των γονιών, μέσω ειδικών (παιδοψυχολόγων, εργοθεραπευτών, δασκάλων, καθηγητών και ειδικών του υπουργείου Παιδείας), για τους τρόπους  συμπεριφοράς και διαχείρισης των παιδιών που μένουν σπίτι, ιδίως αυτών της ηλικίας μέχρι 12 ετών.

Επίσης θα δίνονται μέσω των αρμόδιων (κυρίως από τα υπουργεία Παιδείας και Υγείας), δημιουργικές διέξοδοι που μπορούν να έχουν τα παιδιά όλων των ηλικιών μένοντας σπίτι.

Ο σταθμός της πόλης μεταδίδει εδώ και αρκετές μέρες, εκτός από τα ελληνικά, σε 16 ξένες γλώσσες, πληροφορίες για τα μέτρα αντιμετώπισης του ιού με στόχο να έχουν πρόσβαση, όσο το δυνατόν περισσότεροι, στα μέτρα πρόληψης κατά του covid19. Τα ενημερωτικά σποτ είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του σταθμού (www.athina984.gr) και μπορεί οποιοσδήποτε όχι μόνο να τα ακούσει αλλά και να τα χρησιμοποιήσει για την ενημέρωση των πολιτών.