Ο Κώστας Μπακογιάννης απαντά μέσω Instagram σε ερωτήματα για την Αθήνα (Βίντεο)

Ο Κώστας Μπακογιάννης απαντά μέσω Instagram σε ερωτήματα για την Αθήνα, τα προβλήματα της πόλης , καταθέτοντας και τις προτάσεις του για την λύση τους.

Ένα διαφορετικό διάλογο για όλα τα θέματα της Αθήνας με όλους όσοι ενδιαφέρονται για την πόλη εγκαινίασε ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων μέσω του Instagram ζήτησε να του τεθούν ερωτήματα για τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους, του εργαζόμενους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και εντυπωσιακή. Άμεσες ήταν και οι απαντήσεις του Κώστα Μπακογιάννη σε πολλά από όσα τέθηκαν ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες το αμέσως επόμενο διάστημα ώστε να καλυφθούν όλοι όσοι έβαλαν ερωτήματα αλλά και εκείνοι που θα σπεύσουν να τα υποβάλλουν μέσω Instagram.

«Υπάρχει πλάνo για τις παιδικές χαρές στην Αθήνα;», «ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ο ιδανικός δήμαρχος;», «πως θα αντιμετωπιστούν τα γκράφιτι και η παράνομη αφισοκόλληση», «τι θα γίνει με το Πεδίο του Άρεως» ήταν μερικά από τα ερωτήματα που τέθηκαν και απαντήθηκαν από τον Κώστα Μπακογιάννη.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων έδωσε απαντήσεις επίσης για την ασφάλεια στην πόλη ενώ εξήγησε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί όποιος το επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί του. Κάθε μία από τις απαντήσεις ήταν μέσα στο χρόνο των 15 δευτερολέπτων που διαρκεί μια «ιστορία» στο Instagram.