Αθήνα ,Ξυλοδαρμός δημοτικών αστυνομικών σε ώρα υπηρεσίας

Ξυλοδαρμός δημοτικών αστυνομικών σε ώρα υπηρεσίας στην Αθήνα , το απόγευμα της  31ης Οκτωβρίου στον Άγιο Ελευθέριο (Άνω Πατήσια) όταν οι  δύο  δημοτικοί αστυνομικοί  του Δήμου Αθηναίων, μετέβησαν σε καταγγελία  ρουτίνας,  προκειμένου να κάνουν συστάσεις σε πολίτη της περιοχής ο οποίος διατηρούσε αναπηρική θέση στο οδόστρωμα και τοποθετούσε εμπόδιο ώστε να αποτρέπεται η στάθμευση στο σημείο αυτό. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα dimastin.gr , οι δημοτικοί αστυνομικοί,  εξήγησαν  στον πολίτη ότι θα πρέπει να αποσύρει  το εμπόδιο  και ακολούθησε συζήτηση σε ήπιους τόνους  μπροστά είσοδο της πολυκατοικίας οπού διέμενε.

Σύμφωνα πάντοτε με την ίδια ιστοσελίδα, ξαφνικά βγαίνουν από τη διπλανή καφετέρια 2 άνδρες ηλικίας 30-35 ετών και αρχίζουν να προπηλακίζουν τους δύο Δημοτικούς Αστυνομικούς. Ο ένας από αυτούς πλησιάζει με απειλητικές διαθέσεις τον ένα Δημοτικό Αστυνομικό λέγοντάς του «Φύγετε από εδώ πέρα, είναι η γειτονιά μου» ενώ ο τελευταίος του ζητάει να μην παρεμβαίνει στη συζήτηση καθώς το θέμα δεν το αφορά και να αποχωρήσει. Εκείνη τη στιγμή ο νεαρός αυτός άνδρας αντέδρασε βίαια, γρονθοκοπώντας  τον Δημοτικό Αστυνομικό στο πρόσωπο με αποτέλεσα να χάσει τις αισθήσεις  του,  με τον πολίτη να προσπαθεί να προφυλάξει τον ήδη λιπόθυμο υπάλληλο από τις άγριες διαθέσεις του νεαρού αυτού άνδρα οδηγώντας τον στο εσωτερικό της πολυκατοικίας και αργότερα στο διαμέρισμά του για τις πρώτες  βοήθειες.
Συνεχίζει η dimastin.gr : Ο νεαρός άνδρας απειλούσε ότι όταν βγει από την πολυκατοικία θα τον σκοτώσει ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στον δεύτερο  Δημοτικό Αστυνομικό όπου με ανείπωτο μένος τον ρίχνει στο έδαφος χτυπώντας τον αλύπητα με κλωτσιές και μπουνιές σε κεφάλι, πρόσωπο, πλάτη, πλευρά κλπ. Με δυσκολία μετά από λίγα λεπτά και έχοντας δεχτεί σωρεία χτυπημάτων, κατάφερε να ξεφύγει τρέχοντας προς την οδό Αχαρνών ενώ ο νεαρός άνδρας κατευθύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο δεύτερος νεαρός άνδρας ( ο ιδιοκτήτης της καφετέριας)  παρακολουθούσε άπραγος, όπως αναφέρει η προαναφερόμενη ιστοσελίδα ,  χωρίς να παρεμβαίνει και πάρα την προφανή φιλική σχέση του με το δράστη όταν προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα την ίδια μέρα, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε την ταυτότητά του.
Αμέσως μετά οι δυο Δημ Αστυνομικοί μεταφέρθηκαν  για προληπτικές εξετάσεις στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς, συνοδευόμενοι από συναδέλφους τους  ενώ τη επόμενη ημέρα κατατέθηκε μήνυση κατ’ αγνώστου στο Α.Τ. Άνω Πατησίων μαζί με δικηγόρο του Δήμου Αθηναίων  και εξετάστηκαν από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.