Για συνεννόηση και συνεργασία συμφώνησαν Κώστας Μπακογιάννης και Εργατικό Κέντρο Αθήνας

Για συνεννόηση και συνεργασία συμφώνησαν Κώστας Μπακογιάννης και Εργατικό Κέντρο Αθήνας, στην διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων στα γραφεία του ΕΚΑ.

Στην συζήτηση που έγινε, τέθηκαν στον Κώστα Μπακογιάννη όλα τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στην πρωτεύουσα για τα οποία συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεχής συνεννόηση και συνεργασία.

Ανάμεσα στα ζητήματα που έθεσε το προεδρείο του ΕΚΑ ήταν η συνεργασία με τον Δήμο στις κοινωνικές δράσεις για τις οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν Ευρωπαϊκοί πόροι.

Επίσης η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός του δικτύου των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (με τη δημιουργία περισσότερων στάσεων και στεγάστρων), οι αναπλάσεις που πρέπει να γίνουν σε πολλές περιοχές της Αθήνας (πεζοδρομήσεις, ποδηλατοδρόμοι κ.α.) και η γενικότερη κατάσταση της πόλης σε θέματα ασφάλειας, καθαριότητας και πρασίνου. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για το πρόβλημα της ανεργίας και τους τρόπους με τους οποίους ο Δήμος θα μπορούσε να συμβάλει στην αντιμετώπιση της.

«Ο Δήμος Αθηναίων οφείλει να έχει την καλύτερή δυνατή συνεννόηση και συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας που εκπροσωπεί δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους στην πρωτεύουσα» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Κώστας Μπακογιάννης.

Και πρόσθεσε: «Είχαμε μια πολύ καλή και πολύ χρήσιμη συνάντηση σήμερα με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου. Μιλήσαμε για όλα όσα απασχολούν τους εργαζόμενους και αφορούν τον Δήμο. Για να έχουμε αποτελέσματα στην Αθήνα πρέπει να ενώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις. Να ξεπεράσουμε τις διαχωριστικές γραμμές και να πετύχουμε τη μέγιστη δυνατή συνεννόηση και συναίνεση για το καλό της πόλης».