Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Ιατρείο Μαγούλας

Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Ιατρείο Μαγούλας,ύστερα από μια σύντομη διακοπή , όπως ενημερώνει σχετικά ο Δήμος Ελευσίνας.

Το εν λόγω Ιατρείο δραστηριοποιείται στο πλαίσιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας , στεγάζεται στην οδό Φιλίας Οικονόμου στη Μαγούλα (πάνω από το ΚΑΠΗ Μαγούλας), ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2014 και συνεχίζει μέχρι σήμερα την πορεία των κοινωνικών παροχών και αλληλεγγύης στο τοπικό επίπεδο του δήμου.

Ένας μεγάλος αριθμός Πολιτών από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες (ανασφάλιστοι, άποροι, άνεργοι, Αμεα, ηλικιωμένοι, παιδιά κλπ) οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ, ωφελούνται από τις υπηρεσίες του , διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που βιώνει η κοινωνία.

Το δημοτικό ιατρείο Μαγούλας , δημιουργήθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την πρωτοβάθμια υγεία στο Δήμο Ελευσίνας και ιδιαίτερα στη Δημοτική Ενότητα Μαγούλας, ενώ παρέχει δωρεάν εξέταση και συνταγογράφηση από μια γκάμα ιατρικών ειδικοτήτων, σε όσους τις έχουν ανάγκη, αλλά και παρακολούθηση χρόνια πασχόντων, αποκατάσταση, κοινωνική και μετα-νοσοκομειακή φροντίδα, με στόχο την πρόληψη και προαγωγή υγείας των δημοτών.

Οι ιατρικές ειδικότητες για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δωρεάν επισκέψεων στο Δημοτικό Ιατρείο Μαγούλας, διαμορφώνονται ως εξής, μετά την αποχώρηση λόγω διορισμού σε κρατικό φορέα του χειρουργού:
Παθολόγος : κα. Κατσίγιαννη Γεωργία
Καρδιολόγος : κ. Βλαχαντώνης Αθανάσιος
Παιδίατρος : κα. Πεφάνη Βασιλική

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το νέο πρόγραμμα επισκέψεων καθώς και η ένταξη στο Δημοτικό Ιατρείο και άλλων ειδικοτήτων.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κλείνουν ραντεβού με το επιστημονικό προσωπικό του Δημοτικού Ιατρείου και μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 210 5557930 με τη νοσηλεύτρια κ.Μαρία Αδάμ.