Η “Φωνή της Ελευσίνας” έξω από το Μέγαρο Μαξίμου – Όχι στην επανεγκατάσταση διαλυτηρίων πλοίων στην περιοχή

Η “Φωνή της Ελευσίνας” θα ακουστεί έξω από το Μέγαρο Μαξίμου , σε εκδήλωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 στις 11 το πρωί , κατόπιν απόφασης που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης με κύρια αιτήματα :

1) Η Κυβέρνηση να σεβαστεί την νομιμότητα και να απορρίψει, ρητά και κατηγορηματικά, με απόφαση της αμέσως επόμενης συνεδρίασης του Δ.Σ του ΟΛΕ, την παραχώρηση τμήματος της χερσαίας ζώνης λιμένα 10,6 στρ. στον όμιλο Σπανόπουλου με σκοπό την επανεγκατάσταση Ναυπηγείου – Διαλυτήριου σε επαφή με τον οικισμό στο Καλυμπάκι.

2) Να αποχαρακτηριστούν τμήματα της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα, στην Βλύχα, στο Καλυμπάκι, σε περιοχές ανατολικά του λιμανιού αλλά και δυτικά του έως την πύλη του ΤΙΤΑΝ, σύμφωνα με την 90/2017 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να αποδοθούν στην πόλη με σκοπό την εξυγίανση και ανάπλαση τους από τον Δήμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με επιστολή τους , κινήσεις Πολιτών και επιτροπή κατοίκων, έχουν ενημερώσει τον ίδιο τον Πρωθυπουργό για το θέμα , ενώ η απόφαση για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας ελήφθη ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο Ελευσίνας.

Πούλμαν θα αναχωρήσουν την Δευτέρα 6 /11, στις 11 το πρωΐ από τον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων έναντι του 2ου Λυκείου Ελευσίνας «Πυρουνάκειο».
To Δ.Σ της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπ/σης Δυτ. Αττικής κήρυξε τρίωρη διευκολυντική στάση για την Δευτέρα από τις 11 π.μ έως τις 2 μ.μ