Συνεχής η προσπάθεια βελτίωσης του επιπέδου καθαριότητας στη Φυλή από την Δημοτική Αρχή Παππού

Ο Δήμος προμηθεύτηκε πρόσφατα, 740 νέους κάδους απορριμμάτων

Συνεχής η προσπάθεια βελτίωσης του επιπέδου καθαριότητας στη Φυλή από την Δημοτική Αρχή Παππού και στην κατεύθυνση αυτή ο Δήμος προμηθεύτηκε, πρόσφατα, 740 νέους κάδους απορριμμάτων τους οποίους θα τοποθετήσει στα σημεία όπου η υπηρεσία έχει διαπιστώσει ότι χρειάζονται.

Η υπηρεσία εξάλλου επισκευάζει, σε καθημερινή βάση, τους κάδους που υφίστανται ζημιές, ενώ το ειδικό όχημα τους πλένει σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να μην μετατρέπονται σε εστίες μόλυνσης.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μιχάλης Οικονομάκης

«Η προσπάθεια στην αποκομιδή είναι καθημερινή. Έχουμε θέσει, από την αρχή της θητείας μας, σε λειτουργία όλο το μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου, δηλαδή τα απορριμματοφόρα, τα φορτηγά, τα σκαπτικά μηχανήματα και τις σκούπες και παρά τις δυσκολίες, που οφείλονται στις κοινωνικές ιδιαιτερότητες του Δήμου, η αποκομιδή βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Στο σημείο αυτό πρέπει να ζητήσω τη συνεργασία των συνδημοτών, επειδή παρατηρούνται φαινόμενα βανδαλισμού των κάδων, αλλά και ανεξέλεγκτη απόρριψη ογκωδών αντικειμένων. Για να διατηρήσουμε το Δήμο καθαρό χρειάζεται προσπάθεια απ’ όλους. Άρα δεν πρέπει να καταστρέφουμε τον εξοπλισμό ούτε να αφήνουμε τα ογκώδη αντικείμενα στο δρόμο. Οι συντοπίτες μας πρέπει να επικοινωνούν με την υπηρεσία μέσω του πενταψήφιου αριθμού 15691 (αστική χρέωση), ώστε να παραλαμβάνουμε, έγκαιρα, τα ογκώδη. Τέλος πρέπει να αποτρέψουμε την ανεξέλεγκτη απόρριψη μπάζων και σκουπιδιών στους αδόμητους χώρους. Στις περιπτώσεις αυτές είναι αναγκαίο να καλούμε, εσπευσμένα, την Άμεση Δράση», τονίζει ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μιχάλης Οικονομάκης.