Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος εκφράζει τα θερμότερα συγχαρητήριά του στους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο

«Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της προσπάθειας των απόφοιτων μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Από σήμερα ξεκινά ένα καινούργιο ταξίδι, με νέες προοπτικές και ευκαιρίες για όλους τους νέους, οι οποίοι πρέπει να συνεχίσουν να κυνηγούν τα όνειρά τους με θάρρος και επιμονή, με προσήλωση στους στόχους τους, θέληση και αισιοδοξία.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμότερα συγχαρητήριά μου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και να τους ευχηθώ να έχουν μια εποικοδομητική και δημιουργική φοιτητική διαδρομή. Η επιτυχία αυτή επιβραβεύει την προσήλωση και τη μεθοδικότητά τους, δικαιώνοντας τους κόπους τους.

Πολλά συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν στους μαθητές και στις μαθήτριες που δεν κατέκτησαν τους στόχους που είχαν θέσει, για την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Η διαδικασία της προετοιμασίας αυτής αποτελεί από μόνη της μια μεγάλη δοκιμασία, από την οποία θα διαπιστώσουν ότι βγήκαν δυνατότεροι.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είμαστε όλοι υπερήφανοι για τους νέους του Δήμου μας, χωρίς καμία εξαίρεση και θα ήθελα να συγχαρώ τις οικογένειες και τους γονείς τους, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα τους πολύτιμο στήριγμα, όλο αυτό το διάστημα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας για το έργο τους και ιδιαίτερα τους εθελοντές Καθηγητές που στήριξαν τα Κοινωνικά μας Φροντιστήρια και μέσα από αυτά σημειώθηκαν εξαιρετικές επιτυχίες των μαθητών μας.

Εύχομαι καλή σταδιοδρομία, καλή πρόοδο σε όλους και θα ήθελα να σημειώσω ότι η ζωή συνεχίζεται με νέες ευκαιρίες και με προκλήσεις, τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια και πείσμα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες και τις δεξιότητές τους, αναζητώντας και διεκδικώντας όλες εκείνες τις επιλογές που σίγουρα επιφυλάσσει το μέλλον.»

Ο Δήμαρχος Ιλίου

Νίκος Ζενέτος