«Μαρτυρίες από τη δικτατορία και την αντίσταση» – Εκδήλωση από την δημοτική κίνηση Ιλίου «Αλληλέγγυα Πόλη»

«Μαρτυρίες από τη δικτατορία και την αντίσταση» – Εκδήλωση από την δημοτική κίνηση Ιλίου «Αλληλέγγυα Πόλη» πραγματοποιείται  με αφορμή την επέτειο των γεγονότων του Πολυτεχείου και την έκδοση του βιβλίου του Στέλιου Κούλογλου, «Μαρτυρίες από τη δικτατορία και την αντίσταση» από τις εκδόσεις «ΕΣΤΙΑ»

«Μισό αιώνα μετά την χούντα στην Ελλάδα, η άνοδος της ακροδεξιάς  στην Ευρώπη και τον κόσμο – Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ανάσχεση του φασιστικού κινδύνου».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 στις 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ιλίου (Κάλχου 48-50).

Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι ο δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ (Τομέας Ευρωπαϊκών & Διεθνών Υποθέσεων), Γιάννης Μπουρνούς και ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Λευτέρης Παπαγιαννάκης, Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και μέλος της Πρωτοβουλίας Golden Dawn Watch.

Στην εκδήλωση θα παρέμβει με χαιρετισμό ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Ιλίου με την «Αλληλέγγυα Πόλη», Κώστας Κάβουρας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η ιατρός και περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, Τασία Στεφανοπούλου.