Δεν θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην Μάνδρα με νεώτερη ανακοίνωση του Δήμου

Μόλις πριν λίγο αναρτήθηκε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Μάνδρας ότι αναβάλλονται οι εργασίες που προέβλεπαν διακοπή της υδροδότησης , όπως αναφέραμε στο σχετικό ρεπορτάζ μας .

“Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας ενημερώνει ότι δε θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στη δημοτική ενότητα Μάνδρας το βράδυ της Τετάρτης 18 Μαρτίου 2020, εξαιτίας των εργασιών της Περιφέρειας Αττικής που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Π.Ε.Ο.Α.Θ.

Στην τελευταία επικοινωνία του με τους ανθρώπους της εταιρείας που έχει την ευθύνη του έργου, ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης ζήτησε την αναβολή των επικείμενων – τελικών – εργασιών, μέχρι την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών προϋποθέσεων για την πραγματοποίηση τους.

Από την πλευρά της η εταιρεία υποδέχθηκε θετικά το αίτημα του Δήμου να δοθεί προτεραιότητα σε ό,τι αποτελεί τούτη την ώρα τον «αόρατο εχθρό» στην κοινωνία μας και απαιτεί από όλους μας την εναντίον του κοινή σύμπλευση για την αντιμετώπιση του.

Ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας εναντίον του κορωνοϊού, κερδίζοντας το στοίχημα της απόστασης. Μένουμε σπίτι μας!”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Να θυμίσουμε ότι το βράδυ της Τρίτης 17/3/2020 ντουντούκα του Δήμου ενημέρωνε τους Πολίτες για διακοπή νερού από τις 10 το βράδυ της Τετάρτης 18/3/2020 έως τις 11 το πρωί της Πέμπτης 19/3/2020.