Το “φάντασμα” της 15ης Νοεμβρίου 2017 ξανά στην Μάνδρα – Εφιαλτικές ώρες βιώνουν οι κάτοικοι

Το “φάντασμα” της 15ης Νοεμβρίου 2017 ξανά στην Μάνδρα . Ορμητικά τα ποτάμια πλημμυρίζουν τα σπίτια , με τους κατοίκους να ξαναζούν τις θλιβερές μνήμες εκείνου του φονικού πρωινού του Νοεμβρίου 2017.

Το ορμητικό ποτάμι πέρασε από την οδό της Αγίας Αικατερίνης , συνέχισε σε τμήμα της Στρ. Ν. Ρόκκα και κατευθύνθηκε στην οδό Κοροπούλη.

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι που βλέπουν για μια ακόμη φορά τις περιουσίες τους να γίνονται βορά στην λάσπη , ενώ τα πολυπόθητα έργα να μην έχουν ακόμη ξεκινήσει , ζητούν να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι.

Πριν λίγο ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής ενημέρωσε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό : “Η Π.Ε.Ο.Α Κορίνθου, μετά από την απόσυρση των φερτών υλικών, αυτήν την στιγμή είναι ανοιχτη, όμως η κίνηση πρέπει να γίνεται με μεγάλη Προσοχή!
Η Π.Ε.Ο.Α Θηβών, από την Ελευσίνα μέχρι το φανάρι της Μάνδρας είναι κλειστή, αναμένοντας τα συνεργεία τον κατάλληλο χρόνο για την απόσυρση των φερτών υλικών!
Όλες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Περιφέρειας και των Δήμων, με μηχανήματα και προσωπικό, είναι διαρκώς σε κατάσταση επιφυλακής!”

Τα βίντεο που αναρτούν κάτοικοι ,στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  είναι αποκαλυπτικά της κατάστασης: