Ξανά στο τιμόνι του ΑΣΔΑ ο Ανδρέας Παχατουρίδης

Ξανά στο τιμόνι του ΑΣΔΑ ο Ανδρέας Παχατουρίδης , ο Δήμαρχος Περιστερίου . μετά την χθεσινοβραδινή του επανεκλογή ( Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017) στην Προεδρία του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας .

Με 12 ψήφους υπέρ , 6 Λευκές και 1 άκυρη , ο Ανδρέας Παχατουρίδης παραμένει Πρόεδρος του ΑΣΔΑ , ενώ την θέση του Αντιπροέδρου κατέκτησε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και τρίτο μέλος της νέας εκτελεστικής επιτροπής είναι ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης , με αναπληρωματικό μέλος τον δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Φυλής , τον Αθανάσιο Σχίζα .

Μετά την επανεκλογή του , ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ Ανδρέας Παχατουρίδης , ευχαρίστησε τα μέλη του δ.σ. για την μέχρι τώρα συνεργασία τους καθώς με την συνδρομή και τις παρεμβάσεις τους , όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε , επιτυγχάνονται περισσότερα .

Έτσι , ο Δήμαρχος Περιστερίου , γνωστός στο Πανελλήνιο για τις καινοτόμες δράσεις του , με αιχμή της δημοτικής του πολιτικής και την προσήλωσή του στα κοινωνικά ζητήματα , θα διοικεί τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας για τα επόμενα δυόμιση χρόνια , με σκοπό την διαρκή αναβάθμιση της συγκεκριμένης περιοχής , προβάλλοντας και διεκδικώντας τα αιτήματα των Δήμων – μελών του αλλά και των Πολιτών που δικαιούνται ένα καλύτερο παρόν και μέλλον .