Ο πρώην Δήμαρχος Στέφανος Βλάχος υποψήφιος για την Δημαρχία της Πετρούπολης

Ο πρώην Δήμαρχος Στέφανος Βλάχος θα είναι υποψήφιος για την Δημαρχία της Πετρούπολης στις επικείμενες εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Σύμφωνα με δήλωση του ιδίου που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο fb , θα διεκδικήσει εκ νέου τον Δημαρχιακό θώκο του Δήμου Πετρούπολης.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 : Η Ανεξάρτητη Δημοτική Ενωτική Κίνηση ( ΑΔΕΚ) η παράταξη που κέρδισε δυο συνεχόμενες φορες τις εκλογές στην Πετρούπολη ,συμμετέχει εκ νέου στις εκλογές του 2019 με επικεφαλής τον πρώην Δήμαρχο Στέφανο Βλάχο . Αυτο αποφασίσθηκε μετά απο ευρεία σύσκεψη παλαιών και νέων κυριως στελεχών της παραταξης Η πρόοδος της πολης που διεκόπη το 2010 θα συνεχισθει . Το στοίχημα ειναι μεγάλο , τα προβλήματα επισης .Το βέβαιο όμως ειναι οτι θα δώσουμε και την ψυχή μας για την πολη την οποία είδαμε να διαμορφώνεται, και στην οποία μεγαλώσαμε , εργασθηκαμε , δημιουργήσαμε οικογενεια , και πολλους φίλους . Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει ! Καλουμε ολους τους συμπολίτες να πυκνώσουν τις γραμμές μας !!Εμπρος για την Πετρούπολη που ολοι το ίδιο αγαπάμε !!