Διανομές ωφελούμενων ΤΕΒΑ του Δήμου Πετρούπολης

Οι διανομές ωφελούμενων ΤΕΒΑ του Δήμου Πετρούπολης για τον Απρίλιο του 2020 θα πραγματοποιηθούν από την  Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 έως και Κυριακή   12  Απριλίου  2020 και ώρα   8:30- 15:30.

Σύμφωνα με την ενημέρωση :

Από την  Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 έως και Κυριακή   12  Απριλίου  2020 και ώρα   8:30- 15:30 θα πραγματοποιηθεί διανομή στους χώρους του Α΄ ΚΑΠΗ, Β΄ΚΑΠΗ, Γ΄ΚΑΠΗ, Δ΄ΚΑΠΗ και ΩΔΕΙΟ  κατά ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ  ΣΕΙΡΑ του Ε.Π. «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD» και αφορά τους δικαιούχους του ΚΕΑ οι οποίοι έχουν τροποποιήσει την αίτηση τους για παροχή ειδών ΤΕΒΑ. Οι λίστες των ωφελούμενων του προγράμματος έχουν οριστεί εκ νέου, με την Δ23/ΟΙΚ.17108/875/2017 – ΦΕΚ 1474/Β/28-4-2017 Υπουργική Απόφαση “Καθορισμός όρων και προϋποθέσεων ένταξης ωφελούμενων Επιχειρησιακού Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί ως εξής :

Οι ωφελούμενοι  του Δήμου Πετρούπολης  θα ενημερωθούν με SMS, και τηλεφώνημα (όσοι δεν έχουν κινητό τηλέφωνο) για την ημερομηνία και τον χώρο διανομής. .

Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες δημόσιας υγείας που επικρατούν παγκοσμίως και  σε ολόκληρη τη χώρα, η Κοινωνική μας Σύμπραξη, προσπαθεί να συνδράμει ωφελούμενες οικογένειες του ΤΕΒΑ, του Δυτικού Τομέα Αθηνών διανέμοντας  τρόφιμα, βρεφικά είδη και είδη βασικής υλικής συνδρομής.

Οι διανομές σχεδιάζονται με βασική προτεραιότητα την τήρηση των απαραίτητων κανόνων   υγιεινής και  προσπαθούν να καλύψουν τις βασικές  ανάγκες των ωφελούμενων, που είναι μεγαλύτερες τη δύσκολη αυτή περίοδο.

Συγκεκριμένα, θα διανεμηθούν διπλές από τις συνήθεις ποσότητες ξηρών τροφίμων (ελαιόλαδο, αλεύρι, φασόλια, φακές, ζυμαρικά, ρύζι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, τομάτες σε κονσέρβα), 6 είδη βασικής υλικής συνδρομής (οδοντόκρεμα, σαμπουάν, πράσινο σαπούνι, σκόνη πλυντηρίου, υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων), καθώς και βρεφικές πάνες και μωρομάντηλα.

Τα είδη τα οποία θα διανεμηθούν είναι  ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση των ωφελουμένων. Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους, επίσημο έγγραφο πιστοποίησης του ΑΜΚΑ τους, και την ταυτότητα τους να φορούν μάσκα και να έχουν δικό τους  στυλό υπογραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Πετρούπολης στο τηλέφωνο 2105064076 και 2105064067