Αθόρυβες κινήσεις του Αποστόλη Θεοφίλη στο Χαϊδάρι – Σε αναμονή νέων προσχωρήσεων στην “Συνεργασία Πολιτών”

Αθόρυβες είναι οι κινήσεις του Αποστόλη Θεοφίλη , επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου” στην κατεύθυνση προσέλκυσης νέων προσώπων στην παράταξή του .

Φαίνεται ότι ο 36χρονος οικονομολόγος , στέλεχος των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) , κινείται με μεθοδικότητα, οργανώνοντας συνεχείς συναντήσεις με νέα και παλαιά πρόσωπα , με θετικά αποτελέσματα , αφού σύμφωνα με πληροφορίες από στενό συνεργάτη του κ. Θεοφίλη , τρεις νέες προσχωρήσεις είναι “προ των πυλών”, οι οποίες και θα δημιουργήσουν έντονο ενδιαφέρον αλλά και σκεπτικισμό στους τοπικούς δημοτικούς αλλά και στους ευρύτερους πολιτικούς κύκλους.

Μάλιστα , η μία εκ των τριών προσχωρήσεων , αναφέρεται σε γυναίκα , από γνωστή Χαϊδαριώτικη οικογένεια,  με έντονη πολιτική δραστηριότητα στον κεντροδεξιό χώρο , ο πατέρας της οποίας υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Χαϊδαρίου.

Η έκδοση , ζήτησε από τον στενό συνεργάτη του κ. Αποστόλη Θεοφίλη , να πληροφορηθεί περισσότερα , όπως τα ονόματα των προσώπων , αλλά η απάντηση ήταν ότι το αμέσως επόμενο διάστημα , τα ίδια τα πρόσωπα θα γνωστοποιήσουν με δημόσιες δηλώσεις τους την ένταξή τους στην “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου”

Σε αναμονή λοιπόν των εξελίξεων στο “στρατόπεδο”  Θεοφίλη.