Ψηφοδέλτιο δουλειάς για την Αναγέννηση του Χαϊδαρίου από τον Γιάννη Κέντρη

Ψηφοδέλτιο δουλειάς για την Αναγέννηση του Χαϊδαρίου, δημιουργείται από τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κέντρη, ο οποίος σε σχετική του δήλωση στην Athenswest σημειώνει χαρακτηριστικά: “Αυτό που χρειάζεται η πόλη μας είναι δουλειά από εκείνους που θα επιλέξουν οι Πολίτες στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Όσο με αφορά , όλη η προσπάθειά μου είναι να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο που οι άνθρωποι του είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν για την υπόθεση της Αναγέννησης του Χαϊδαρίου. Να είναι  καθημερινά στον δρόμο για να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα και αυτά είναι πολλά . Το σύνθημά μας είναι : Με δουλειά για το Χαϊδάρι που μας αξίζει”

Ο Γιάννης Κέντρης , γνωστός για την ικανότητα και κυρίως την αποτελεσματικότητα που τον χαρακτηρίζει και από την περίοδο που διετέλεσε Αντιδήμαρχος καθαριότητας , πρασίνου και περιβάλλοντος , την περίοδο 2007 – 2013, είναι ο άνθρωπος που κατά γενική ομολογία δεν φοβάται να “τσαλακωθεί” και να βγει στους δρόμους και μαζί με τους εργαζόμενους να δώσει την “μάχη” για καθαρή πόλη.

Πάνω σε αυτή την λογική , ο Γιάννης Κέντρης “κτίζει” το ψηφοδέλτιο του “Χαϊδάρι Αναγέννηση” και επιλέγει τους συνεργάτες του , με τους οποίους , αν οι Πολίτες τον επιλέξουν για τον επόμενο Δήμαρχο Χαϊδαρίου,θα δουλέψει για την υλοποίηση των στόχων που θέτει.

Ήδη , πρόσωπα με ισχυρό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία έχουν προσχωρήσει στον συνδυασμό του , δηλώνοντας αποφασισμένα να καταθέσουν τις γνώσεις και τις δυνάμεις τους , για την κατάκτηση της Δημαρχίας στο Χαϊδάρι.

Πρόσωπα από όλο το φάσμα της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής , που εμπιστεύονται τον Γιάννη Κέντρη συντάσσονται στο πλευρό του και προσκαλούν τους συμπολίτες τους να στηρίξουν τον συνδυασμό “Χαϊδάρι Αναγέννηση” και να τον επιλέξουν για την νέα Δημοτική Αρχή στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Οι νέες προσχωρήσεις στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κέντρη

Η κ. Ροζαλία Κουμεντάκου

 

Η κ. Μαίρη Βαλάνη
Ο Γιώργος Χατζηστεργίου με τον Γιάννη Κέντρη
Η κ. Χριστίνα Γαλανοπούλου
Ο Γιώργος Κατσίνης δίνει τα χέρια με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κέντρη