Αναστέλλεται η Λαϊκή Αγορά στο Χαϊδάρι, επί της οδού Δαβάκη

Αναστέλλεται η Λαϊκή Αγορά στο Χαϊδάρι, επί της οδού Δαβάκη , λόγω μη τήρησης των προβλεπόμενων μέτρων.

Ειδικότερα , όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς , οι έλεγχοι στις λαϊκές αγορές θα συνεχιστούν και θα είναι ενδελεχείς, ενώ ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται για 10 ημέρες η λειτουργία τεσσάρων λαϊκών αγορών σε όλη την Ελλάδα, λόγω μη τήρησης των προβλεπόμενων μέτρων , μεταξύ των οποίων και η Λαϊκή Αγορά επί της οδού Δαβάκη στο κέντρο Χαϊδαρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , πράγματι ο συνωστισμός που παρατηρήθηκε ήταν τέτοιος που θύμιζε κανονικές συνθήκες , αφού δεν τηρήθηκαν τα μέτρα που επιβάλλουν  τα νέα δεδομένα.

Σχετική ενημέρωση  για την αναστολή λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς στο κέντρο Χαϊδαρίου εξέδωσε και ο Δήμος Χαϊδαρίου

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει ότι σήμερα Σάββατο, κατά την λειτουργία της λαϊκής αγοράς του κέντρου Χαϊδαρίου επί της οδού Δαβάκη, παρατηρήθηκαν φαινόμενα συνωστισμού παρά τις επισημάνσεις και υπομνήσεις που είχαν γίνει τις προηγούμενες ημέρες από την Διοίκηση του Δήμου και ειδικότερα από την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Μόρφη Σάββα.
Σε συνεργασία του Δήμου με το Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου έγιναν επανειλημένες συστάσεις για την τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, ενώ το Α.Τ. Χαϊδαρίου ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές.
Λόγω της εμφάνισης φαινομένων συνωστισμού σε πολλές λαϊκές αγορές σήμερα σε όλη την χώρα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς αποφάσισε τον διπλασιασμό των σημείων διεξαγωγής των λαϊκών αγορών από την Δευτέρα και το προσωρινό κλείσιμο για λαϊκές αγορές όπου παρατηρήθηκε έντονα το πρόβλημα, όπως αυτή του κέντρου Χαϊδαρίου.
Για τον Δήμο Χαϊδαρίου η προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Ευχαριστούμε τον Διοικητή του Α.Τ. Χαϊδαρίου κ. Κωνσταντίνο Παχή για την ανταπόκριση και την συνεργασία του.
Όπως επισημαίνουν όλοι οι ειδικοί, μόνον με την πιστή τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης θα τελειώσει γρηγορότερα η περιπέτεια που περνάει η κοινωνία μας. Ας συμβάλουμε όλοι σ’ αυτό.