Ανοίγει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου

Τηλεφωνική συνεννόηση για ώρες και ραντεβού από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

Ανοίγει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου , μετά την πραγματοποίηση από την Τεχνική Υπηρεσία εργασιών συντήρησης και επισκευών στους χώρους του.

Με τις εργασίες αυτές αντιμετωπίζονται προβλήματα που παρουσιάζονταν εδώ και χρόνια στο Κολυμβητήριο και προκαλούσαν δυσκολίες στην ομαλή λειτουργία του ή ακόμη και την διακοπή της σε κάποιες περιπτώσεις.

Παράλληλα ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες και ο διαγωνισμός για την ανάθεση της συντήρησης του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δημοτικού Κολυμβητήριου.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο ανοίγει με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων: Χρήση μάσκας στους κλειστούς χώρους, ατομικός κολυμβητικός εξοπλισμός (σανίδα-pool buoy κ.λ.π.), χρήση αποδυτηρίων και απαραίτητο το ντους πριν την είσοδο στην πισίνα αλλά ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΗ ΝΤΟΥΣ ΚΑΤΑ  ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ.
Από τις 18/09/20 θα κάνουν χρήση του κολυμβητηρίου οι αθλητές της Α.Ε. Χαϊδαρίου, της κολύμβησης, της τεχνικής κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης, των τμημάτων της αγωνιστικής και της προαγωνιστικής κατηγορίας.
Από την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου θα μπορούν να κάνουν χρήση του Κολυμβητήριου οι αθλούμενοι του προγράμματος “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ” (δημότες- κάτοικοι- ετεροδημότες), πάντα χωρίς χρήση ντους κατά την έξοδο από την πισίνα, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός μέσα στο χώρο των αποδυτηρίων και να μπορέσουν να κολυμπήσουν και τα μικρότερα παιδιά.

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης και για τις
υπόλοιπες κατηγορίες αθλητών και αθλουμένων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ : ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 15/09/2020 ΣΤΟ ΤΗΛ.
ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ: 210-5980511 ,
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 08.00-13.00 & 17.00-20.00.