Γιάννης Κέντρης : Θέλουμε την τρίτη ηλικία ζωντανό πρωταγωνιστή στα δρώμενα της πόλης μας

Επίσκεψη στα ΚΑΠΗ από τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαϊδαρίου

Γιάννης Κέντρης : Θέλουμε την τρίτη ηλικία ζωντανό πρωταγωνιστή στα δρώμενα της πόλης μας, τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου στη συνάντηση που πραγματοποίησε σε πρόσφατη επίσκεψη του στα ΚΑΠΗ της πόλης , στο πλαίσιο των προγραμματισμένων περιοδειών του σε κοινωνικούς και εργασιακούς χώρους του Χαϊδαρίου.

Μετά την περιοδεία στην “Γέφυρα Ζωής” ο Γιάννης Κέντρης επισκέφτηκε τα τρία ΚΑΠΗ του Δήμου Χαϊδαρίου, στο Κέντρο της πόλης , στο Δάσος και την Γρηγορούσα.

Συνοδευόμενος από ομάδα συνεργατών του ,ξεκίνησε την επίσκεψή του από το κεντρικό ΚΑΠΗ , ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Δάσος , για να ολοκληρωθεί η περιοδεία του στο ΚΑΠΗ της Γρηγορούσας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη και των τριών ΚΑΠΗ και με εργαζόμενους σε αυτά.

Αντάλλαξε μαζί τους απόψεις , ενώ άκουσε τα μέλη με τους προβληματισμούς και τα αιτήματά τους.

Μετά το πέρας της περιοδείας του ο Γιάννης Κέντρης δήλωσε: “Είναι εμφανής η εγκατάλειψη στην οποία έχει περιέλθει ο θεσμός των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων. Θα έλεγα ότι έχουν μετατραπεί σε καφενεία μιας άλλης , πολύ παλιάς εποχής, χωρίς προγράμματα και δράσεις , μακριά από τον ιδρυτικό τους σκοπό, χωρίς τις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας. Η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική. Επιβάλλεται να αναγεννηθεί ο θεσμός και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε ως νέα Δημοτική Αρχή, από την στιγμή που οι Χαϊδαριώτες μάς επιλέξουν για αυτή την θέση.

Θα εργαστούμε με σχέδιο για να αποκτήσουν οι συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας όλες εκείνες τις ιατρικές , ψυχαγωγικές και κοινωνικές υπηρεσίες που πρέπει να τους παρέχει μια σύγχρονη και ευαίσθητη Δημοτική Αρχή.

Θέλουμε την τρίτη ηλικία ζωντανό πρωταγωνιστή στα δρώμενα της πόλης μας”

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κέντρη συνόδευαν στην περιοδεία του , οι κ.κ. Αντώνης Αντωνόπουλος, Τάκης Κεφάλας, Λεωνίδας Πάντος , Θανάσης Σακκάς και η συνεργάτις του σε θέματα κοινωνικής πολιτικής , κοινωνική λειτουργός κ. Δήμητρα Πέππα.