Ο Γιάννης Κέντρης στην “Γέφυρα Ζωής”- Ξεκίνησε περιοδείες σε όλο το Χαϊδάρι

Ο Γιάννης Κέντρης στην “Γέφυρα Ζωής”- Ξεκίνησε περιοδείες σε όλο το Χαϊδάρι σε δομές, κοινωνικούς φορείς και συλλόγους.

Την “Γέφυρα Ζωής” επέλεξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Γιάννης Κέντρης ως πρώτο σταθμό για να ξεκινήσει τις περιοδείες του στο Χαϊδάρι.

Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019 , συνοδευόμενος από ομάδα συνεργατών του , αποτελούμενη από την κ. Δήμητρα Πέππα , κοινωνική λειτουργό που υπηρέτησε για 35 χρόνια στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου, τον κ. Αντώνη Αντωνόπουλο , τέως Γενικό επόπτη των Ελληνικών διυλιστηρίων και τον οικονομολόγο Λεωνίδα Πάντο , πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον πολυχώρο “Γέφυρα Ζωής”.

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της εθελοντικής αυτής κοινωνικής δομής κ. Διονύσιο Γουράνιο και μέλη της διοίκησης αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος για τα θέματα κοινωνικής πολιτικής , ενώ ο υποψήφιος Δήμαρχος και οι συνεργάτες του ενημερώθηκαν για το πλούσιο και δημιουργικό έργο που παρέχει η κοινωνική δομή στα ωφελούμενα παιδιά που συμμετέχουν σε μια σειρά από προγράμματα που πραγματοποιούνται καθημερινά στην “Γέφυρα Ζωής”.

Στη συνέχεια περιηγήθηκαν στους χώρους , συνομίλησαν με τα παιδιά και τους εκπαιδευτές και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

“Η Γέφυρα Ζωής αποτελεί μια αληθινή κυψέλη επικοινωνίας και ζωντανής έκφρασης για όλα εκείνα τα παιδιά που συμμετέχουν στα προγράμματα που με πολύ αγάπη , επιστημονική αρτιότητα και κυρίως μέσα από την εθελοντική δράση των μελών και των εκπαιδευτών της συγκεκριμένης δομής , υλοποιούνται με στόχο την κοινωνικοποίηση των παιδιών.”, σημείωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κέντρης , για να συνεχίσει τονίζοντας την ανάγκη στήριξης της Γέφυρας Ζωής ,με κάθε πρόσφορο μέσο .

“Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κ. Διονύσιο Γουράνιο , που με την υπερδραστηριότητα που έχει αναπτύξει και συμμάχους τους γονείς των παιδιών , έχει κατορθώσει να δημιουργηθεί ένα πραγματικό έργο ζωής. Μια τέτοια δομή πρέπει να τύχει της στήριξης όλων μας , υλικής και ηθικής. Αν και εφόσον οι Χαϊδαριώτες μας επιλέξουν ως την επόμενη δημοτική αρχή , όπως τόνισα και στον Πρόεδρο, η εν λόγω δομή αλλά και γενικότερα τα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής μας. Θεωρώ βεβαίως δεδομένη την πιο στενή συνεργασία μας , για να κατακτήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους τους συμπολίτες μας που χρήζουν της ιδιαίτερης φροντίδας μας” , κατέληξε ο κ. Γιάννης Κέντρης.