Ο Γιάννης Κέντρης συσπειρώνει τη κεντροδεξιά στο Χαϊδάρι

Ενωτικός λόγος από τον Υποψήφιο Δήμαρχο στους 200 περίπου παρευρισκόμενους

Δικαιολογημένα υποστηρίζουν πολλοί ότι ο Υποψήφιος για την Δημαρχία στο Χαϊδάρι Γιάννης Κέντρης συσπειρώνει την τοπική κεντροδεξιά, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά για να απευθυνθεί σε ένα ευρύτερο ακροατήριο και να το φέρει κοντά του .

Για του λόγου το αληθές, μόλις πριν δυο ημέρες , τη Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 , μια προγραμματισμένη «κλειστή» συνάντηση φίλων και συνεργατών του στο μικρό πολιτικό του γραφείο που διατηρεί στη συνοικία της Αγίας Γρηγορούσας , προκειμένου να συζητηθούν κυρίως οργανωτικά θέματα της υπό διαμόρφωση δημοτικής του παράταξης , σε σύντομο χρονικό διάστημα μετατράπηκε σε μια απροσδόκητη μαζική δημόσια συγκέντρωση , αφού περίπου 200 άτομα προσήλθαν για να χαιρετίσουν τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κέντρη, να του ευχηθούν καλή δύναμη , αλλά και να του εκφράσουν την υποστήριξή τους στην μεγάλη προσπάθεια για την διεκδίκηση του Δημαρχιακού Θώκου στο Χαϊδάρι.

Συνεργάτης της Athenswest που διατηρεί φιλική σχέση με τον κ. Κέντρη και ήταν στη συνάντηση , μας μετέφερε το όλο σκηνικό που διαμορφώθηκε , με ένα ασφυκτικά γεμάτο γραφείο , ενώ πολλοί υποστηρικτές του υποψηφίου Δημάρχου είχαν κατακλείσει την είσοδο, με αποτέλεσμα για μισή περίπου ώρα να κλείσει στη κυριολεξία τμήμα της οδού επί της οποίας βρίσκεται το πολιτικό γραφείο του Γιάννη Κέντρη.

Μάλιστα ζητήθηκε από τον κ. Κέντρη να πει «δυο λόγια», με τον ίδιο να ανταποκρίνεται , εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την παρουσία τους , ενώ απηύθυνε το μήνυμα για ενότητα και μαζική συμμετοχή , προκειμένου «όλοι μαζί να εργαστούμε για την Αναγέννηση του Χαϊδαρίου», όπως υπογράμμισε με έμφαση.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό