Δήλωση Θοδωρή Σπηλιόπουλου για το Μπλοκ 15

Σε δήλωσή του ο κ.Θοδωρής Σπηλιόπουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πολίτες σε δράση” στο Χαϊδάρι, με αφορμή την υπογραφή συμφωνίας Βίτσα Δούρου για συνεργασία υπ.Εθν.Αμυνας και Περιφέρειας Αττικής,εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για το γεγονός ότι σε μία τόσο σπουδαία συνάντηση από την άποψη της έκτασης των θεμάτων γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη δυνατότητα εφαρμογής ενός συνολικού σχεδίου ανάδειξης του Μπλοκ 15.

Να θυμίσουμε ότι σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο ανάμεσα σε στελέχη της δημοτικής παράταξης “Πολίτες σε δράση” και του ΑΝΥΕΘΑ κ.Δημήτρη Βίτσα ,τέθηκε το ζήτημα του Μπλοκ 15 και όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, είχανε γίνει κοινωνοί των προθέσεων του Αναπληρωτή Υπουργού,να υπάρξουν τα” κατάλληλα εργαλεία ” ξεπεράσματος του όλου πλέγματος γραφειοκρατίας και πολυνομίας και γενικώς των όποιων δυσκολιών , με σκοπό την επίλυση  ώριμων αιτημάτων .
“Χαιρόμαστε που γινόμαστε κοινωνοί αυτής της συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και του Αν υπουργού Εθνικής Άμυνας και είμαστε έτοιμοι να επαναφέρουμε στην “ημερήσια διάταξη “και άλλα θεματα προς επίλυση που έχουν ωριμάσει”, υπογραμμίζει ο κ. Θοδωρής Σπηλιόπουλος