Ο κ. Κώστας Αργυρός

“Γιατί είμαι με τον Γιάννη Κέντρη”

“Γιατί είμαι με τον Γιάννη Κέντρη”, επιγράφεται η δημόσια δήλωση – στήριξη του γνωστού Χαϊδαριώτη ,εν ενεργεία Τοπογράφου Μηχανικού (ΕΜΠ) και Δικαστικού Πραγματογνώμονα, Ταξιάρχου ε.α. και τ.Υποδιοικητή της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού (ΓΥΣ), κ. Κώστα Αργυρού, στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Χαϊδαρίου κ. Γιάννη Κέντρη.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου  Γιάννης Κέντρης

Με απόλυτη σαφήνεια ο κ. Αργυρός δημοσιοποιεί την στήριξη του στον υποψήφιο Δήμαρχο Χαϊδαρίου Γιάννη Κέντρη στην διαδικασία διεκδίκησης του Δημαρχιακού Θώκου , ενώ τονίζει ότι θα συμμετέχει ενεργά στην προεκλογική του εκστρατεία, από όποια θέση του ζητηθεί.

“Με την δημοσιοποίηση της εν λόγω αποφάσεώς μου, επικαιροποιώ την ενεργητική μου παρουσία στα δημοτικά δρώμενα της πόλεως του Χαϊδαρίου και καταχωρούμαι στο πλευρό του αγαπητού φίλου Γιάννη Κέντρη, τονίζοντας ότι θα συμμετέχω ενεργά στην προεκλογική του εκστρατεία, από όποια θέση μου ζητηθεί.”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα ο κ. Αργυρός προσκαλεί κάθε ενεργό συμπολίτη του να συνταχθεί με τον Γιάννη Κέντρη, ώστε από κοινού , όπως σημειώνει στην ανοιχτή επιστολή του , “όλοι μαζί να δώσουμε νικηφόρα την επικείμενη εκλογική «μάχη» της 26ης Μαΐου 2019, αναδεικνύοντας τον επόμενο Δήμαρχο Χαϊδαρίου.”

Φαίνεται ότι το μπαράζ συναντήσεων του Γιάννη Κέντρη , στο οποίο αναφερόταν η Athenswest πριν λίγες ημέρες, αποδίδει καρπούς , αφού όπως πληροφορείται η στήλη , εκτός της στήριξης και συμμετοχής του κ. Κώστα Αργυρού , θα ακολουθήσουν και άλλοι γνωστοί Χαϊδαριώτες , έτοιμοι να εκφράσουν δημόσια την στήριξή τους στην υποψηφιότητα του κ. Γιάννη Κέντρη.

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Κώστα Αργυρού

Ο κ. Κώστας Αργυρός

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Φίλες και Φίλοι,

 

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Αργυρός, είμαι εν ενεργεία Τοπογράφος Μηχανικός (ΕΜΠ) και Δικαστικός Πραγματογνώμων, Ταξίαρχος ε.α. και τ.Υποδιοικητής της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού (ΓΥΣ).

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στο Χαϊδάρι μαζί με την σύζυγό και τα δύο μας παιδιά.

Θεωρώ ότι είμαι ενεργός Πολίτης, που πιστεύει ότι είναι καθήκον κάθε Πολίτη να συμμετέχει, όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, στα κοινά της πόλεως.

Αυτό άλλωστε διδασκόμαστε μέσα από την Αρχαιοελληνική μας Γραμματεία και την Πολιτική παράδοση αιώνων.

Στη βάση αυτής της αντιλήψεως δεν θα μπορούσα να παραμείνω αμέτοχος και παθητικός δέκτης των τεκταινομένων στην πόλη μας.

Ενόψει των επικείμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών, επιθυμώ να δηλώσω δημοσίως και προς κάθε κατεύθυνση ότι στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 στηρίζω ολόψυχα και με κάθε δυνατό και πρόσφορο τρόπο τον αγαπητό φίλο Γιάννη Κέντρη για υποψήφιο Δήμαρχο Χαϊδαρίου.

Η απόφασή μου να εκθέσω δημοσίως την θέση μου για τα δημοτικά πράγματα του Χαϊδαρίου, είναι το αποτέλεσμα ωρίμου σκέψεως, προσεκτικής αξιολογήσεως όλων των προσώπων – υποψηφίων Δημάρχων, τους οποίους τιμώ ανεξάρτητα της προαναφερόμενης στηρίξεως και κυρίως με γνώμονα το συμφέρον της πόλεώς μας.

Γιατί στις σημερινές συνθήκες, το Χαϊδάρι χρειάζεται έναν άνθρωπο δοκιμασμένο, να διαθέτει εμπειρία διοικήσεως, εργατικό, με ήθος και συνέπεια λόγων και έργων, με όραμα και βεβαίως αποτελεσματικό στην κάθε δράση που αναλαμβάνει.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά διακρίνουν τον Γιάννη Κέντρη που έχει αποδείξει εμπράκτως την προσήλωσή του στο έργο και τις δραστηριότητες που έχει αναλάβει.

Είναι γνωστή και έχει καταγραφεί με τον πλέον θετικό τρόπο η περίοδος που διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος στον Δήμο μας, αλλά και η ευδόκιμη υπηρεσία των 32 χρόνων του ως Καθηγητή Θεολογίας και Διευθυντή στην Μέση Εκπαίδευση και Διδάκτορος στο τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Με την δημοσιοποίηση της εν λόγω αποφάσεώς μου, επικαιροποιώ την ενεργητική μου παρουσία στα δημοτικά δρώμενα της πόλεως του Χαϊδαρίου και καταχωρούμαι στο πλευρό του αγαπητού φίλου Γιάννη Κέντρη, τονίζοντας ότι θα συμμετέχω ενεργά στην προεκλογική του εκστρατεία, από όποια θέση μου ζητηθεί.

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας, θέλω να προσκαλέσω κάθε ενεργό συμπολίτη μου να συνταχθεί με τον Γιάννη Κέντρη, ώστε από κοινού όλοι μαζί να δώσουμε νικηφόρα την επικείμενη εκλογική «μάχη» της 26ης Μαΐου 2019, αναδεικνύοντας τον επόμενο Δήμαρχο Χαϊδαρίου.

Κων/νος Αργυρός

Κώστας Αργυρός Επιστολή σε PDF