Μποζίκας ,Φουρλής “έδωσαν” τα χέρια (;)

Μποζίκας , Φουρλής , δυο πρόσωπα της τοπικής πολιτικής ζωής στο Χαϊδάρι , που σύμφωνα με έγκυρες πηγές , βρίσκονται σε συμφωνία , προκειμένου να διεκδικήσουν , με κοινό δημοτικό σχήμα , την Δημαρχία του Χαϊδαρίου , στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι, επικεφαλής παρατάξεων συνδέονται με μακρόχρονη φιλία αλλά και κοινή πολιτική καταγωγή .

Ο κ. Ανδρέας Μποζίκας, υποψήφιος Δήμαρχος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές , επικεφαλής σήμερα της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιου Χαϊδαρίου , κατόρθωσε να συγκεντρώσει στην υποψηφιότητά του υποστηρικτές , από τον χώρο της κεντροαριστεράς ,αλλά και να προσεγγίσει Πολίτες που κινούνται στην ανένταχτη κεντροδεξιά .

Ο κ. Κώστας Φουρλής χαρακτηρίζεται από αμεσότητα στις σχέσεις του , αυθορμητισμό , είναι προσηνής και αγαπητός σε πολύ κόσμο στο Χαϊδάρι , ωστόσο δεν κατόρθωσε να κεφαλοποιήσει εκλογικά , στις τελευταίες δημοτικές εκλογές , τα παραπάνω θετικά γνωρίσματα.

Άνθρωπος του στενού πολιτικού περιβάλλοντος του κ. Φουρλή, διατείνεται ότι η σχέση Μποζίκα Φουρλή βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο , ενώ οι δυο τους είναι σε συζητήσεις για την δημιουργία κοινού δημοτικού σχήματος , για τις εκλογές του 2019.

Η Athenswest επικοινώνησε και με τους δυο , θέτοντας ευθέως το ερώτημα , αν και κατά πόσον “έχουν δώσει” τα χέρια για κοινή εκλογική σύμπλευση.

Από την μεριά του κ.Μποζίκα , δεν υπήρξε άρνηση ότι υφίσταται μια σταθερή σχέση με τον κ.Φουρλή και επιβεβαίωσε ότι συζητάνε με τον συνάδελφό του για τον Δήμο , τα προβλήματα της πόλης , αλλά και τις δυνατότητες που διαθέτει το Χαϊδάρι και την ανάγκη για εξεύρεση κοινών λύσεων , ωστόσο απέφυγε με χαρακτηριστική ευγένεια,να μας πει κάτι περισσότερο .

Ο κ. Φουρλής στην ίδια ερώτηση της Athenswest , επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας για τις συζητήσεις του με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ανδρέα Μποζίκα , μάλιστα στην κατεύθυνση κοινής εκπροσώπησης , εκτιμώντας όμως ότι υπάρχει μπροστά πολύς χρόνος , για κάτι το οριστικό και άμεσα δημοσιοποιήσιμο.

Η Athenswest παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στο Χαϊδάρι και για ότι νεώτερο θα επανέλθει.