Στον “αέρα” η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Χαϊδαρίου

Στον “αέρα” η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Χαϊδαρίου , στην ήδη γνωστή ηλεκτρονική διεύθυνση www.haidari.gr.

Η έναρξη λειτουργίας του νέου site ήταν προγραμματισμένη για τον Ιούνιο αλλά επιταχύνθηκε για να γίνει καλύτερη η επικοινωνία και η εξυπηρέτηση των κατοίκων μέσα στις έκτακτες συνθήκες της υγειονομικής κρίσης. Μια σειρά νέες λειτουργίες και νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους δημότες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας θα ενεργοποιούνται σταδιακά στη συνέχεια.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου :

“Το νέο site του Δήμου έχει μια σύγχρονη και φιλική προς τον χρήστη διαμόρφωση. Από την αρχική σελίδα υπάρχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες και υπηρεσίες. Περιλαμβάνει φόρμα ηλεκτρονικής επικοινωνίας των κατοίκων με τον Δήμο για άμεση εξ αποστάσεως υποβολή των αιτημάτων τους.

Μέσα από ειδικό, ευδιάκριτο τομέα του site ξεκίνησαν από την πρώτη ημέρα μερικές από τις λειτουργίες της δημοφιλούς εφαρμογής αναφοράς προβλημάτων της πόλης Haidari Agenda. Όλες οι λειτουργίες της εφαρμογής θα ενσωματωθούν μέχρι τον Ιούνιο στο σύστημα.

Υπάρχει ξεχωριστός τομέας για την πραγματοποίηση διαβουλεύσεων αλλά και την υποβολή προτάσεων και ιδεών από τους κατοίκους στον Δήμο.

Μέσα από τον τομέα «Μένουμε Σπίτι – Κανένας Μόνος του Χαϊδάρι» οι δημότες ενημερώνονται για όλες τις ανακοινώσεις και λειτουργίες του Δήμου που αφορούν την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων και κάθε πολίτη αυτή την περίοδο.

Η ενημέρωση των κατοίκων για τα θέματα αντιμετώπισης του κορωνοϊού θα γίνεται ακόμη απλούστερα με τον αυτόματο ψηφιακό βοηθό (bot) για την εξυπηρέτηση του πολίτη.”

Από το νέο site του Δήμου θα πραγματοποιηθούν οι μεταδόσεις της Ακολουθίας του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή και της Αναστάσιμης Ακολουθίας το Μεγάλο Σάββατο από Ιερούς Ναούς του Χαϊδαρίου.